Любо Нейков на война със Слави

2130
11 Декември 2013, 10:58


Истинска война се разрази в ефира на Би Ти Ви. Шоумена Слави Трифонов и Любо Нейков влязоха в люта вражда за телевизионно време, научи HotArena.net.


Пълния комик е бесен на колегата си, който редовно го изтиква в девета глуха на програмната схема. Шоуто на Слави редовно приключва по-късно напоследък и на Нейков му се налага да се бори със зъби и нокти за ефирно време.


„Ще се видим някъде след Слави”, е любимата реплика на Любо Нейков към зрителите на предаването му „Голата истина”. Шоуто тръгна с приличен рейтинг, но така и не успя да набере скорост.


Предаването разчита основно на зрители, решили да оставят телевизора включен и след шоуто на Слави. А колкото по-дълго продължава предаването на Дългия, толкова по-късно започна това на Нейков.


Точно тази зависимост между време и брой зрители използва всяка божа вечер Трифонов напук на актьора. Той проточва предаването си възможно най-дълго и по този начин изтиква Нейков назад в програмната схема, нарушавайки основния закон в Би Ти Ви—да се спазват времетраенето, заложено по програма.


Пълничкият актьор е просто бесен на бившия си шеф, че го изтиква от програмната схема. А Слави още не може да му прости, че навремето го заряза, за да работи с бившия му колега Евтим Милошев.


Трифонов се чувствал лично прецакан, защото направил актьора популярен, а след това получил нож в гърба. Сега умирал от кеф, че може да върти номера на Нейков, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени