Любо: С Рут се виждаме и след Къртицата (Разкри задкулисието на шоуто, вижте!)

4300
30 Юни 2013, 13:30


Победителят от „Къртицата” Любомир Жечев е категоричен, че няма никакво напрежение между него и Рут. Бившият атлет призна, че двамата е разбират прекрасно и продължават да се виждат и след шоуто, разбра HotArena.net.


"С нея се виждахме няколко пъти след края на „Къртицата” и сега не мога да кажа, че не съществува за мен като човек. Но и не мога да бъда категоричен, че ще се случи нещо повече между нас. Простих й, не тая лоши чувства към нея.", казва той.


Баскетболистът признава, че е бил доста краен в оценката си, когато е казал, че Рут не съществува за него. И когато е трябвало да избере с кого да флиртува – с Марияна или Рут, е предпочел певицата. Според него тя е притежавала качества, с които го е привлякла.


По време на ситуацията, когато Рут се оказа бременна, той бил изцяло на нейна страна.


”На нея й беше тежко в този момент, беше се разделила с приятеля си. Опитвах се да я подкрепям, да не я натоварвам допълнително.


Шокиращо е такива неща да ти се случат навън, а камо ли под прожекторите. Рут обаче показа характер и сила”, споделя спортиста.


Любо не крие, че е бил шокиран от новината за бебето на Рут. "Чак след като бяхме започнали нашия така наречен флирт, тя разбра, че е бременна, а и аз също. Притесни ме това, дори ме шокира. Беше много особена ситуация. В същото време на нея й беше тежко в този момент, беше се разделила с приятеля си. ", споделя той


За победата си в „Къртицата” Любо заявява: „Вярвах, че ще спечеля от самото начало, още преди кастинга. Смятам, че когато се захванеш с нещо в живота, трябва да вярваш, че можеш да го постигнеш.”


Преборил е конкурентите си с това, че е бил доста наблюдателен, мотивиран и се е раздавал много в игрите.


Относно бъдещите си планове казва: „Има много пътища с оглед на това, че вече разполагам с финансова основа. Тази сума дава възможност да се направят доста неща.”, пише Уикенд”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени