Любовна афера тресе телевизията (ВИЖ ПРЕЛЮБОДЕЙЦИТЕ)

7211
22 Ноември 2012, 15:40


Редакторска плесница

 

Скандална любовна афера тресе БНТ, научи HotArena.net от добре осведомени източници. В кулоарите на телевизията майка се шушука за любовен многоъгълник с главно действащо лице Биляна Лаундс.

 

Шефката на маркетинга в БНТ въртяла двама мъже от телевизията наведнъж, докато мъжът й кротко я чакал у дома, писа и ШОУ.

 

Според информацията Биляна Лаундс кръшка с отговорния директор Коко Каменаров, а когато той си обърне гърба, тича в кабинета на Атанас Кацарчев - члена на УС на БНТ. Заради екзотичната красавица Наско Бонуса и Коко Каменаров не могат да се дишат. Напрежението в БНТ се отразявало на всички служители.

 

Всъщност именно Коко Каменаров съдейства за назначаването на Биляна на високия пост. Лаундс не разбирала и бъкел от телевизионен пазар и реклама, тя е уеб специалист.

 

Въпреки това, се шири в БНТ, коли и беси наред и благодарение на нея не един и двама вече са изхвърчали от поста си.

 

Биляна Лаундс няма скрупули, че любовникът й Коко Каменаров има съпруга, а именно новинарката Радина Червенова. Говори се, че Радина била наясно с аферите, но търпяла стоически. Все пак навремето Коко Каменаров е имал вземане-даване и с Вяра Анкова, твърдят запознати.

 

Докато 37-годишната Биляна прави бог знае какво с Наско Бонуса и Коко Каменаров, мъжът й, с когото живее на семейни начала, я чака у дома. Той също не е случаен, а е свързван с Даниел Вълчев и се спряга за главния спонсор на Меглена Кунева.

 

Цялата тази заплетена любовна интрига коствала главите на един и двама кадърни служители в БНТ, осмелили се да оспорват качествата на Биляна Лаундс.

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аожяо
преди 5 години
0
къде видяхте тука красавица?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени