Любовникът на Лили Иванова: Тя се погубва и крие страшни тайни! (Вижте какви)

16512
02 Май 2013, 13:22


Редакторска плесница

 

Здравко Радоев, създателят на звездата Лили Иванова и неин бивш интимен любовник, направи интересни разкрития около живота на примата, научи HotArena.net.

 

Той не крие, че с Лили още са си много близки и певицата често го търси за съвет, но е загрижен за здравето й и смята, че суетата й ще я съсипе.

 

Погубва се с диети

 

„Когато се чуем по телефона с Лили, си пожелаваме здраве. Тя стига до крайности според мен и вреди на здравето си. Пази някакви диети, които й препоръчват. Яде месо само веднъж месечно, и то телешки суджук. Това е Божа работа. Колкото и човек да се грижи за здравето си, може да се получи обратният ефект“, смята Здравко Радоев.

 

Наистина Лили Иванова често е критикувана за начина й на хранене, а според някои тя кара само на фотосинтеза. Все пак, може и това да е правилният начин – за своите 74 години, Лили е доста запазена.

 

Спасиха й живота след кръвоизлив, Лили не може да има деца!

 

Здравко Радоев е категоричен, че историята за дъщерята на Лили, която лежи в психиатрия е пълна измислица. „Това са уникални идиотщини. Какви деца?! Тя бе оперирана заради женски проблеми още когато беше с първия си съпруг. И по-късно по време на едно турне в Петрич едва я спасиха. Получи тежък кръвоизлив и лекарят в болницата й спаси живота. Лили не може да има деца. Тези информации са гнусни работи“, категоричен е Радоев.

 

„Мани го това селянче, не може да пее“

 

Здравко Радоев няма да забрави първия път, когато чува Лили да пее. „Направо щях да падна под пияното, когато изпя „Камино“, спомня си музикантът. Оказва се обаче, че само той е във възторг, а всички останали смятат, че не може да пее. „Мани я тая, тя въобще не може да пее, даваме й само да продава билети. Това селянче въобще не го пускаме на сцената“, казал му Васко Андреев. Други музиканти били на същото мнение, но именно Здравко Радоев доказва, че Лили е звезда.

 

Той не крие разочарованието си от Лили, когато го зарязва заради най-добрия му приятел Иван Пеев. Примата заминава на концерт в Белград заедно с оркестъра, в който бил и Ванко и когато се връщат, Лили напуска Здравко. „Предложил й да се оженят, а аз не исках да се женя за нея, но си правех планове да сме заедно. Тя се върна и ми каза: Отивам да живея с Ванко, довиждане“, спомня си Радоев пред "България Днес".

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm
преди 5 години
0
До М.Грозева Пише се пиАно,а не пиЯно...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени