Любовните АФЕРИ на Глория - oт Първанов до босa на ВИС

13379
21 Март 2013, 13:01


Редакторска плесница

 

Глория е може би една от най-дискретните изпаълнителки, що се отнася до любовни афери. Особено след връзката й с боса на ВИС Жоро Илиев и смъртта му, сякаш любовният живот на примата секна. Или поне го пази доста ревниво.

 

Все пак HotArena.net понаучи това-онова за аферите на Гло и ще ви ги представи в целия им блясък.

 

С президента Първанов

 

Според столични клюкари Глория и Георги Първанов ги свързва повече от еднаква рождена дата. Двамата са родени на 28 юни и държавният глава всяка година изпраща кошница с рози на примата. Но причината не е само астралната им близост.

 

Двамата се запознават покрай „Българската Коледа“ и постепенно се сближават. Глория дотолкова си спечелила уважението и симпатиите на президента, че Първанов не пропускал да й се обади при всеки празничен повод. „Времето е безсилно пред истинските мъже“, прехласва се Глория, щом стане въпрос за президента, писа „Уикенд“.

 

Мафиотски любови

 

Всеизвестна е връзката на Глория с боса на ВИС Жоро Илиев. Главния имаше много любовници, но сякаш примата на фолка най му беше на сърцето. Според запознати, Жоро Илиев й обещал да се разведе с Мая, но това така и не се случи.

 

Босът на ВИС 2 обаче далеч не е единственият мафиот, с когото Гло е имала вземане-даване. Името й се спрягаше и с това на Сретен Йосич. Нещо повече – примата била със сръбския бос още докато споделяла леглото и с Жоро Илиев. Заради приликата й със сръбската певица Цеца, Глория грабва окото на Йоца Амстердама и той я иска за себе си. За да скрепи бизнес отношенията им, Жоро Илиев с неохота преотстъпва любовницата си.

 

До началото на 2012 Глория имаше връзка и със сръбския бизнесмен Горан. По неизвестни причини обаче двамата се разделиха и малко след това певицата бе забелязана с тайнствен мъж на концерта на Цеца Величкович (вж. галерията).

 

И все пак, най-силна си остава връзката й с Илия Загоров – нейната първа любов. Макар да са разведени отдавна, единствено тази любов дава своите плодове в лицето на дъщеря им Симона Загорова.   

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не вярвам
преди 4 години
0
А пък на мен защо ми се струва, че тази женица си измисля всички истории. Имам чувството, че си скапва задника от работа и малко не ми се вярва да е имала толкова любовници, колкото си приписва. Кога ли и остава време?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джони
преди 5 години
0
Илия Загоров изчезна от живота й, защото мутрите, които я обгрижваха материално и сексуално, нямаха желание да я делят с бащата на детето й.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 5 години
-5
Глория сама си ги измисля тези сценарии.Никой не е опрял за тази увиснала дърта жена с нацепени от стрии гърди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени