Луд от ревност! Бирмата облече Алисия, край на пищните деколтета и къси полички

https://hotarena.net/laifstail/lud-ot-revnost-birmata-obleche-alisiia-krai-na-pishtnite-dekolteta-i-kasi-polichki HotArena.net
Луд от ревност! Бирмата облече Алисия, край на пищните деколтета и къси полички
Окончателен край на късите рокли и изрязаните деколтета сложи фолк певицата Алисия, научи HotArena.

За нещастие на мъжката част от публиката Алисия вече няма да хвърля дрехи и задръжки по време на свои участия. Причина за това не са модните тенденции или нов мироглед, а гневът на възлюбления й Георги Станоев – Бирмата.

Пернишкия бизнесмен не се забави и започна с ултиматумите към поредната известна жена в кревата му. Богаташът категорично забранил на Ася да показва много плът по време на участия, както правеше до скоро.

Фотоси от последните участия на певицата я показват в съвсем различна светлина. Поли до коленете и рокли без грам деколте са сменили минижупите и изрязаните секси парцалки. За никого не е тайна жестокият нрав на Бирмата.

Той многократно демонстрираше безграничната си ревност докато беше гадже на Преслава. Точно както с Алисия, и тогава Жоро се опитваше да промени външния вид и начин на обличане на Преслава, но тя не му се даде и затова изяде шамарите му.

За да предотврати подобни ексцесии Алисия е решила да кротува и да слуша младия си любим, пише „България днес“.

30 Коментара

пак Алисия и глупости за нея..

преди 8 години

ааа няма ли "от достоверни източници, hotarena научи..."

Коментирай

Deni

преди 8 години

Аххааха, пак си правят свободни съчинения по картинка :)

Коментирай

да да

преди 8 години

Пак измислените коментари на лайнения ви саът.Да ви светна това не е ваща любимка дето си показва на ден по девет пъти анатомията и по девет пъти на ден слага снимки с удължени крака.Това е хубавата Олисия с идеално тяло по природа и интелект.Има много да завиждате...Да Николето циганкао проста ,асо се разкрачваш всеки ден можеш да те включат в някое предаване ,но участието ти винаги ще бъде на ниво пръдня и никога няма да стигнеш нивото на Алисия.

Коментирай

Анастасия

преди 8 години

То на Алисия й писна от малоумни статии по нейн адрес, а какво остава за хората. Алисия си гледа кариерата и живота, не се бута навсякъде, не парадира с нищо и постоянно я намесвате в глупавите си статии. После идват малоумници да се оплакват от Алисия, че била на всякъде. Ами вместо нея плюйте тия жълтури с коефициент на интелигентност нула. Всеки ден се измислят простотии за нея. Бирмата я обличал, Бирмата й купил часовник, Бирмата й купил палат, Бирмата я завел в най-скъпия курорт, Бирмата й купил чанта Валентино. Малоумни драскачи, да не са ви събрали недоклатени лелки и злобни тинейдъри в тоя сайт?

Коментирай

GoldenIce92

преди 8 години

Щом Алисия с бездействието си предизвиква жълтите лайна всеки ден да пишат по две статии за нея, не мога да си представя какво ще се случи, ако реши да провокира. Талант!

Коментирай

Elena

преди 8 години

Драйфа ми се вече от Алисия и статиите за нея!!! Факт е, че тя няма вина за тези статии, но са банални вече! Именно заради постоянното тикане в медиите спрях да я следя и като певица, а я харесвах доста. То на човек му писва да гледа едни и същи лица постоянно. Пак казвам- жената не е виновна за този цирк, но с тези постонни статии отлъсвате много хора от нея и това го казвам, защото всичките ми познати именно това казват-"Писна ни от Николета и Алисия, защото постоянно ги намират в очите на хората". Еми така си е. Едната го прави с цел ПР, а другата няма вина. Обаче реално ако не са тези статии то и двете с Николета ще бъдат забравени от голяма част от хората, но не бива да се прекалява с нищо, защото се постига ефекта на отблъстването.

Коментирай

До пак Алисия и глупости за нея

преди 8 години

Или..." Читател на Хотарена"..хахахахаха. Алисия няма да коментирам....както винаги стилна и красива. А в този сайт си личи че имат лично отношение към певицата така че е излишно да се коментира.

Коментирай

Хайде пак статия за гащите на леля Аска....

преди 8 години

И аз се чудя какво я завират непрекъснато в очите на хората... Нито я харесвам, нито ми пука с какви парцали се облича! Но нали Лисициа си плаща, трябва да се споменава:)))))) Жалко, че на тези години се излага нон стоп, то не бяха пози с чантички, свалки с най-добрият приятел на бившия ахахаххаххах И това ако е поведение на "достойна" майка и "класна" жена....Николета също е мега проста, но тя поне се показва такава, каквато е, макар и често да става за смях с изцепките си. Асиета е "най-великата", но само в кухите главици на непълнолетните и слабоумни лизачи!

Коментирай

fanfan

преди 8 години

Баш пък Бирмата ще да я е облякъл. Дъртата кухара никога не е имала вкус и стил за облеклото. В 90% от тоалетите и е повече комична отколкото стилна. Вижте как се появи когато получи приза "Модна икона" - плетен чорапогащник, демоде пола, плетена фанела и гердан. Толкова беше нелепа, че будеше само подигравки и жал. А на следващата година с азиатска прическа и червен оръфан балтон. В комбинация с ония смешни обувки, които караха краката и да изглеждат огромни....А вие ще обвинявате момчето, че я облича. Тя самата няма грам усет за облекло.

Коментирай

Валя

преди 8 години

Драйфало й се от Алисия, обаче тя пък не била виновна, че се писало за нея. Писнало й да чете за Алисия, а вместо да подмине статията, изписала един роман коментар? Имаш малко тревожно състояние. Темата "Алисия-Николета" години наред се дъвче от онази злобна проклетница Николета, нормално е да ти писне, то затова цяла България я мрази. Да спреш да харесваш някой само защото някой ти го навира ми е леко казано смешно. Ти в тия долнопробни, жълти, измислени сайтове приказки на Ханс Кристиан Андресен ли очакваш да четеш?

Коментирай

Реклама

преди 8 години

Най-четеният жълт сайт Hotarena! При нас всички новини са създадени с богато въобръжение и доза психически заболявания за ВАС! Не пропускайте да ни посетите всеки ден! В екипът ни работят само най-доказани професионалисти в областта на фантастиката и измищльотините! Убедете се сами!

Коментирай

Валя

преди 8 години

Никога не е имала вкус само в твоята празна анонимна глава. Алисия освен отличен усет към модата притежава и десетки отличия. Списание "Herper's Bazaar" с доказано качество и реноме я покани за корица! Алисия ежегодно присъства на престижните награди на "Златна игла". Има отличието "Модна икона 2014" връчено лично от проф. Любомир Стойков. Освен от онлайн гласуване тя е избрана и от експертна комисия на АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА, която включва 40 водещи модни и лайфстайл журналисти! И за твое съжаление основните критерии за избор на най-елегантните българи (сред които е Алисия) са: изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех. Казано на кратко - МОЖЕШ ДА ГО ДУХАШ, КОЛКОТО ТИ ГЪРЛО ИЗДЪРЖИ.

Коментирай

каза Донатела Версаче

преди 8 години

;) ай сиктир от селски коментатори

Коментирай

каза Донатела Версаче

преди 8 години

;) ай сиктир от селски коментатори DO fanfan

Коментирай

тони

преди 8 години

Този парцал все едно го е купила от циганска сергия. И тия грозни обуща не се ли очукаха от носене вече? Да се сети поне да ги смени с нормални обувки.

Коментирай

Modelador

преди 8 години

Луд от ревност?! Ахахахахаха това са пак нейните фантазии. Като гледам каква тълпа от ухажори след нея, чак не може да си избере жених.

Коментирай

преди 8 години

Валя, какво си се захванала да правиш анализ на коментарите тук???? Какво те интересува мнението на хората??? Всеки има право да изрази своята позиция, колкото и да не ти харесва! Коя си ти и ор къде на къде си позволяваш да скачаш срещу всеки, който не харесва грозната ти идолка!???

Коментирай

преди 8 години

Чудессна е Алисия.

Коментирай

AHAHAHAHHHH

преди 8 години

АХАХАХХАХА, АХАХАХАХАХХА

Коментирай

t2

преди 8 години

Гъзоблизнице, ти от тука не излизаш ма? И 1000 пъти да напишеш, че е чудесна и прекрасна, пак няма да повлияеш на хората. Хубаво я хранят и я слагат на място. И ми спести изцепките за Николета, защото ти знам репертоара наизуст. Не я понасям, ама никак. Ама баба Хасунда ми е първа в списъка на най-мразени натрапчиви гнусни "звИзди". И такива мега тъпи същества като теб не ги трая, дето ми я дават за пример тая прогнила и пропаднала дърта проститутка.

Коментирай

ще сляза малко

преди 8 години

Колежка ли си й, че знаеш каква е? А, на години със сигурност си по-дърта от нея. Дърта и грозна бъркма, седяща през монитора денонощно и избиваща комплексите си. Няма как да нарека една нещастна женица с каруцарски речник по друг начин освен дърта, злобна НЕЩАСТНИЦА! Начина ти на изказване те издава. Защото, няма причина да сложиш точно Алисия в някакъв твой списък под № 1, който не става сами ти да си изтриеш гъза с него. А, за да я слагаш там, явно си имаш причина и тя съчетава всички изброени неща- злобен характер, простотия, нещастница, вживяваща се в някаква роля на съдница на чужди съдби и животи на хора, които няма никаква връзка и право на това, но само защото да задоволи потребностите си на нисшите страсти. Зла , дърта и злобна нещастница!

Коментирай

amazing!

преди 8 години

Млада, красива, умна, интелигентна, образована , успяла жена в професията си! Това е Алисия! Дерзай, красавице! В живота Алисия винаги се е обличала малко по-консервативно. Въпрос на много неща! На сцената също! Драскачите и не бъркайте сценичните костюми с всекидневието. Премерена жена във всичко!

Коментирай

до Елена и всичките и коментари

преди 8 години

Хей, чучело ненормално! Стига си драскало тук по милион и един коментара. Не ти ли омръзна деноносщно да следиш тук дали ще пишат за Алисия. Освен да и дъвчеш гъза за нищо друго не ставаш, не усещаш ли? Какво си мислиш ТИ чучело, че ще направиш на Алисия? Ще промениш мнението на хората които я харесват ли? Тъпо неграмотно същество! КОйгто си я харесва и без твоите просташки драсканици тук ще си я харесва и обратно.Който не я харесва, няма как да накараш човек да я хареса. Така че , седни си на вмирисаният задник , който се овоня да седиш да седиш в този сайт денонощно и да пляскаш , като мокър задник простотиите си. Кой го е еня ,за твоето мнение в милиони коментари? Хората разбраха, че си една единствена откачена тук, болна на темата да плюе Алисия. Ти си обсебена от тази певица. Явно, има защо да и завиждаш, но си останеш само с това. А, ако няма пък защо, и така да си се вживяла в злобата си, още по-зле. Тогава ти си за съжаление. Иди се търси!

Коментирай

преди 8 години

Лудо Ленче,ти да не си Веселинка от остров Малта? Много паметлива си била,браво. Ами ти защо висиш перманентно тук и коментираш всеки коментар,дежуриш ли,що ли,или сайта е твоя собственост,та не даваш никой друг да го пипне? Да, Ася наистина е и чудесна,и прекрасна. А кучето си е мърша,точно като тебе.

Коментирай

t2

преди 8 години

Гъзоблизнице, в този сайт със сигурност не съм повече от теб, тъй като аз работя все пак, а не лижа денонощно дърти чалгарски лайняни гъзове. И мърша е майка ти, дето е родила такова миризливо лайно като теб. Ще продължава да влизам специално заради твоята особа, тъй като съм ти фен. На теб и на дъртия крокозъбел. Е, със сигурност ще ме биеш по коментари, нали все пак нямаш личен живот, но ще се поразписвам от време на време, да не ме забравиш. До ниви срещи ГъзоблизЕ!

Коментирай

Instant

преди 8 години

Тая е откачила. Имам чувството, че сама си пише статиите. Никой не я ревнува, нито пък я има за човек. Прехвърлят си я един на друг приятелски, скача от креват на креват, а после и купуват я някой парцал, я някоя дрънкулка, с които се хвали във Фейсбук. На Михайлов щом не му дреме, че се въргаля с приятелите му, представете си колко това между тях е било любов.

Коментирай

Do t2

преди 8 години

По-отвратителен и грозен коментар не бях чела наскоро! Ти, ако се наричаш жена, по-добре се застреляй! Какъв е този речник, какви са тези клетви, каква е тази злоба и комплексарщина? ПАЗИ БОЖЕ!!!! Освен Николета, май следващата най-голяма проститутка си ти с този речник, същия като на Мис Мършата от Краджово! Успех! Ще ти трябва!

Коментирай

Do t2

преди 8 години

И ако те гръмнат ще направят услуга на целия бг народ! Аман от злобни и слабоуни проститутки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

mnogo krasiwa gena

Коментирай

До кухата лейка с бедният речник ;)))

преди 8 години

Бъркаш се, глупачке! Чучелото тук си ти и нямаш никаква конкуренция! Ти си Номер 1 по тъпотия и ограниченост, само слабоумно келеме, като теб, може да си помисли, че тук пише само един човек.. Не е лесно да си прост... Съжалявам те, "мила" квачке :)))))) Съветвам те да се научих да се изразяваш с по-малко думи, ставаш скучна и леко банална с романоподобните си словоизлияния:)))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.