Луд скандал между МЕГЗ и Криско, гонили се по магистралата (Подробности)

https://hotarena.net/skandali/lud-skandal-mejdu-megz-i-krisko-gonili-se-po-magistralata HotArena.net
Луд скандал между МЕГЗ и Криско, гонили се по магистралата (Подробности)
Края на миналата година Криско обяви старта на кариерата си като продуцент. Неговото първо откритие беше тийн сензацията ТИТА, която по онова време е известна като един от модните Ангели на топ-дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз. Затова Мегз и Криско си партнират относно нея.
Шушукания около отношетията им обаче, както вече сме ви разказвали няколко пъти, разкриват, че Мегз и Криско изобщо не са в добри отношения. Двамата били като огън и динамит един до друг и често губели бизнес тон.

Миналата седмица Криско трябвало да пътува за участие с Тита и балета си.  Дрехите на Тита били готови в последния момент и той трябвало да ги вземе от магазин на Каканашева. Отишъл лично до магазина, но дрехи нямало. После Мегз започнала да звъни на Кристиян и да го кара да я почака, че тя ще дойде сама да ги донесе. Въпреки, че Криско вече бил мега ядосан почакал дизайнерката, но след 20-тата минута се вбесил и тръгнал.

Мегз изглежда е пристигнала буквално минути след него, защото веднага започнала да звъни. Криско бил много изнервен и й крещял, че за пореден път си съсипва деня заради нея. Мегз изглежда също не е оставала длъжна, защото Кристиян я предупреждавал, да не му държи такъв тон и че вече му се е качила на главата. Всичко това се случвало докато Криско кара към Варна, а Мегз го следва. Изглежда Каканашева се е оплакала на другите продуценти на Тита, защото всички започнали да звънят на Криско, но той отговарял твърдо, че няма вече да направи и един компромис за Мегз и няма да спре. В крайна сметка Криско не спрял, а Мегз му изпратила куп гневни съобщения.

Най- потърпевши от ситуацията били момичетата в колата, сред които и танцьорката Цвети, спрягана за гадже на рапъра. Цвети ревнувала, а другите момичета трябвало са понесат на живо вечните претенции на Мегз. Криско не бил на себе си и момичетата се страхували да не катастрофират.

16 Коментара

Jena

преди 7 години

Mi kak nqma da revnuva Cvetka. Az sym vijdala Megz na separe s Krisko v PM minalata godina pak neshto se djafkaha i onaq mu se praveshe na interesna a Cveta gleda otstrani kak Krisko se dyrji kato lapnal sharan. Ako oshte togava si go e haresvala q dyrji

Коментирай

Галина Т.

преди 7 години

Мегз много обича Тита затова се е ядосала толкова. Криско е мъж и не разбира колко са важни дрехите.

Коментирай

Parodiq

преди 7 години

Krisko mnogo naseriozno se vze.. a taq Megz ima li nqkoi s koito ne se e skarala. Samo za neq si misli i za zlatnite i angeli i vse da komandva ... Parodiq sa i dvamata trygnali ot selo i se vzeli za mnogo uspeli

Коментирай

Bash bastun

преди 7 години

Hahahah snimkite gore mnogo dobre gi opisvat na taq myrsha ochite i hvyrlqt otrova, a Krisko dava vsichko ot sebe si da izglejda kato Gangster no e bastun hahahah

Коментирай

13

преди 7 години

A TITA gola li izlezi na uchastii be auturiti

Коментирай

ужас

преди 7 години

Изглежда самите участници в тези елементарни и просташки историйки пишат статии в този сайт. Предлагам ви отново да се върнете в основното училище, където да усвоите наново материала за съчинение и преразказ. Мъката е огромна. Разбрахме, че животът ви е празен и обвит в трикотаж от Китай

Коментирай

657

преди 7 години

Криско няма толкос пари да е с тая лакома пача

Коментирай

1s

преди 7 години

Edno stava qsno i na dvamata im puka za tqh ne za Tita. Gonili se karali se mi za neq ne vi li hrumna be??? Taka sa producentite v Bylgariq

Коментирай

Стоян

преди 7 години

Да се откажат с петиция един от друг

Коментирай

Скрий се Миглено!!!!

преди 7 години

Тая ромка Миглена да не се снима, че ПЛАШИ!!!!!!

Коментирай

Geri G

преди 7 години

Tova 100% e izmislica!! Megi ne bi trygnala da si gubi vremeto da goni toq maloumnik Krisko

Коментирай

Я си помисли

преди 7 години

Криско да не лае много че Доган ще спре да дава на Миглена да му харчи парите по Тита

Коментирай

nbhg

преди 7 години

Pachavra grozna

Коментирай

...

преди 7 години

Тая става все по-красива....хахахах

Коментирай

kokona

преди 7 години

Tochen komentar.Vsyshtnost edinstveniq adekvaten i napisan ot drug posetitel a ne ot samite uchastnici vyv vyprosnata istoriika.

Коментирай

Емилия

преди 7 години

ПР на въпросната Мегз е една госпожица, която преди време беше пиар и на Николета Лозанова. Тя измисля тези тъпотии, които сякаш са писани от първокласник. Правят си реклама хората, за да се купуват парцалите, които продават. Честно казано не се сещам за марка, която да предлага по-лошо качество дрехи от МЕГЗ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.