Лудия репортер Петканов потроши магазин в Дубай на медения си месец с Алекс (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ludiia-reporter-petkanov-potroshi-magazin-v-dubai-na-medeniia-si-mesec-s-aleks HotArena.net
Лудия репортер Петканов потроши магазин в Дубай на медения си месец с Алекс (Подробности)

Лудия репортер Даниел Петканов отново сгази лука, този път в Дубай, узна HotArena.

 

Бившият брадър създал страшна суматоха в търговския център, след като не преценил силата на шута си и пратил футболната топка, с която си играел, право в щанда със стока.

 

Даниел е познат с чувството си за хумор и щурите идеи, които бързо реализира. Именно наивна игра е предизвикала безредицата в Дубай. Дани и съпругата му Александра започнали да се шегуват помежду си и да се забавляват на територията на търговския център. Двамата се снимали и едновременно с това взимали различни предмети от щандовете, писа „Телеграф“.

 

Петканов се натъкнал на футболна топка и решил да демонстрира уменията си пред публиката от малчугани, които непрекъснато размахвали ръце, знак, чрез който да привлекат вниманието му, за да им подаде топката. Тогава последвал и по-сериозният шут от страна на репортера, а неточното му попадение съборило част от щанда, по-конкретно красиво подредените кутии със стока. Шумът от разпилените сувенири, играчки и аксесоари накарал мнозина от посетителите да приковат поглед към Дании придружаващата го Александра. Вместо обаче да се почувстват гузни, те започнали да се смеят още по-силно.

 

Последствията все още не са ясни. Припомняме, че двойката е на меден месец в емирството от няколко дни. Познати на двойката прогнозират, че може би ще стоят до края на януари, за да избегнат студовете у нас.

4 Коментара

JPP

преди 6 години

Кефят ме, сладури са.... :-))

Коментирай

преди 6 години

Дано са щастливи. Алекс е много красива и миличка.

Коментирай

Selqni

преди 6 години

.

Коментирай

Хахахахаах Не си добре

преди 6 години

Хахаха мнооого! Като кон в главата с тия малки свити очички и огроооомния нос! Мъжка муцуна в комплект с мъжки ръст и широки рамена!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.