Лудия репортер забрави за шавливата си приятелка (Вижте с кого се забавлява + фото)

3430
01 Октомври 2016, 12:00


„Лудия репортер” Даниел Петканов прежали бившата си изгора Александра Богданска. След като няколко седмици беше потиснат, протежето на Милен Цветков започна да се усмихва, видя HotArena.

Богданска вече е затворена страница за него, а бъдещето е пред него. Даниел бе засечен със своя шеф в центъра на София, където двамата се разходиха в слънчевото време. От изражението на Лудия репортер по всичко личи, че той е забравил бившата си приятелка. Дани постоянно се усмихваше и изглеждаше щастлив. За миг той не се натъжи, което е показателно, че е прежалил напълно Александра, пише "България днес". 

Постоянна компания на Петканов му прави неговият шеф в "Нова" Милен Цветков. Близки до водещия твърдят, че именно той е главният виновник Лудия репортер да забрави толкова бързо Александра. Цветков води протежето си навсякъде с него. Цветков и Петканов са толкова близки, че водещият беше позволил на своя подчинен да му кара колата. След като спряха, двамата се разходиха в една от столичните улички.

Цветков и Лудия репортер постоянно си бъбреха. По едно време Петканов реши да отскочи до магазина. Оттам той излезе с бутилка фреш от портокал. В същото време Цветков чинно изчака своя подчинен, след което продължиха с разходката. Малко по-късно двамата отново се разделиха.

Водещият отскочи до близката детска градина, която синът му посещава. След като го забра, той се върна на мястото, където Лудия репортер беше спрял кола му. Тримата като едно голямо семейство се накачиха в луксозния джип на Цветков и отпрашиха нанякъде.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени