Лудост! Японки си правят вампирски зъби (СНИМКИ)

3905
03 Февруари 2013, 17:30


Хитът на сезона е очарователната вампирска усмивка от филмите на ужаса, видя HotArena.net.

Японки луднаха по вампирската усмивка на новите поп — идоли в страната на изгряващото слънце, пише чудеса.нет. С щръкнали кучешки зъби, като на вампир, те се смятат за много по-сек/си. Усетът на за красота изглежда доста променен в последно време – след модата на фалшивите брекети, се появи новата мода „Тseuke-Yaeba“.

 

Новото провокиращо послание е наистина много очарователно, смятат японците. Дългите щръкнали кучешки зъби се асоциират за нас с вампири, върколаци и подобни на тях нечисти сили, но мъжете там са на друго мнение – усмивката от филмите на ужасите им се струва по детски наивна и привлекателна, дори изключително сек/си. Има нещо много чаровно в това, да не си съвършена, смятат и дамите в страната на изгряващото слънце.

 

Новата модна тенденция се афишира от идолите на младото поколение, момичешката група TYB48.

 

Докато в Европа и САЩ се дават луди пари, зъбите още от детска възраст да бъдат перфектно подредени, нежните създания в страната на изгряващото слънце луднаха по разкривените зъби. Те нарочно подчертават своите кучешки зъби, за да допринесат за своя неустоим чар. Веднага се намериха и зъболекари, готови да откликнат на търсенето. Само около 400 долара струва манипулацията, чрез която се залепят допълнителни пластинки към кучешките зъби, като дамите могат да избират по каталог каква вампирска усмивка ще придобият с новите си зъби.

 

Само $400 се сдобиваш с вампирска усмивка по каталог

Допълнителен стимул за тийнейджърките, които искат да придобият зъбата усмивка, е отстъпката от 50% в една от водещите клиники, разказва dailymail.co.uk. Разбира се, след време, когато им дотегне да се правят на върколаци и вампири, дамите могат да се обърнат към зъболекаря и отново срещу $400 те могат да си върнат човешкия облик, пишат от petel.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени