Луиза Григорова мисли за брак с бившия на Елена Петрова

2517
23 Октомври 2016, 15:00


До скоро Луиза Григорова предпочиташе да не коментира любовта си с режисьора Мартин Макариев. С мъжа на живота си, младата актриса се запознала покрай участието си в сериала „Дървото на живота” и  оттогава двамата са неразделни. А  отскоро Луиза вече не вижда причина да не изразява щастието си и се реши да разкаже повече за връзката си с Мартин, който преди да се влюби в нея, бе спипан  от папараци в страстна целувка с колежката й Елена Петрова, научи HotArena. 
 
От хората съм, които силно вярват в любовта и за които любовта е най-важн ото нещо. Ако имам правилния човек и голямата любов, всичко друго ми се случва безпроблемно. Няма такова нещо като „или любовта, или раб отата“, напр отив. Да, в театъра помага да си в любовна драма, защ ото играеш прекрасно, изпитвала съм го. Но сега, когато съм толкова одух отворена, разбирам, че това е най-ценното. Не несподелената любов, а истински споделената любов без никакви задръжки. Все съм си мислила „това е моята любов”, „това е моята любов“, „това е моята любов“, докато не разбрах че моята истинска любов е нещо много различно. Сега го намерих, обичам го до Бога и обратно и не искам да се разделяме никога! Мечтаем за кино и семейство”, казва Луиза.

Що се  отнася до решението да започне да говори за връзката си с Мартин Макариев, младата актриса казва, че причината е в сигурността й. След две години и половина мълчание, Луиза е осъзнала, че именно това е голямата й любов и е г отова „да я изкрещи на целия свят”.

” Не може с думи да опиша какво точно харесвам в него – разбира се, за мен той е най-красивият, най-добрият и най-умният мъж, единственият. Всичко е той. Разбира се, това са думите на един влюбен човек. Сигурно някой, който ни гледа  отстрани, ще си каже: „О, те са много влюбени, ще им мине.” Надявам се да не ни мине никога!”.

А любовта си двамата пазели с чувство за хумор. Смеели се на всичко, което им пречи или се опитва да им пречи, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ако не е майка и на Луиза плешивото ...
Преди 1 година
0
Луиза плешивото е ролкова суха грозна и проста че ако не е майка к Ивет сводницата Луиза щеше да е сервитьорка и нищо повече...И тая ни я представят като модел и актриса смях смях смях
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени