Луиза Григорова на ръба на анорексията, няма и 45 килограма!

1847
13 Април 2017, 15:00


Актрисата и модел Луиза Григорова сериозно е притеснила всичко около себе си, разбра HotArena.


Тя от повече от 10 години се подвизава като модел в агенцията на майка си "Ивет Фешън". По тази причина от доста ранна възраст подлага тялото си на всевъзможни мъчения, свързани предимно със строги хранителни режими. А и не веднъж се е случвало диетата й да не включва друго, освен вода.


Свикнала на този начин на живот, Луиза отново е решила да се изтормози допълнително, този път заради снимките на "Откраднат живот". Григорова успя да се уреди с ролята на стажантка и да поизтупа от прахта актьорската си кариера. Устремена да даде най-доброто от себе си, тя отново се е втурачила предимно във външния си вид, а не толкова в актьорските си умения.


По време на снимачния процес, който още дори не е преполовен, актрисата се е заканила да гладува. Снимките продължават дълги и изтощителни часове, а храната, която се доставя на екипа, е в разрез с правилата на Луиза. Затова тя го кара само на вода и кафе. А колегите й цъкат с възмущение и се чудят в кой момент ще се счупи.


"Жив скелет е направо. С мокри дрехи я има, я няма 45 килограма", вайкат се актьорите. Дори истинските лекари, които са извикани за консултанти в медицинския сериал, са обърнали внимание на Григорова. Те са я посъветвали да качи поне десетина килограма, за да влезе в някакви норми. Иначе е на ръба на анорексията.


Но тя явно натам се е запътила и връщане назад няма. От години Луиза е позната като склонна към депресивни състояние. Тя може с дни за се скрие от света, да не излиза от вкъщи и да не яде нищо. А ако се обърка да хапне, то после го повръща, пише "Ретро".


Близките й се надяват покрай любовта си с Мартин Макариев да се вземе в ръце. Все пак, двамата говорят за сватба, а следващата логична стъпка е бебе. Но с това си телосложение на ходещ скелет, актрисата надали ще успее да износи здраво дете.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
Преди 1 година
-2
И С ДВА КОСЪМА КОСА.КОЙ Е ПРЕБИТВА ТАЗИ ГРОЗОТИЯ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени