Луиза Григорова с две кумици на сватбата (Още за събитието)

1330
02 Май 2017, 13:00


Луиза Григорова и Мартин Макариев ще се оженят, а сватбата е съвсем скоро. Двойката няма търпение да организира най-вълшебното тържество, но няма да им кумуват кум и кума и, а две... кумици, научи HotArena.

„Аз знаех от самото начало, че ще се оженим. Той не знаеше, но за две години го разбра. Това лято ще е сватбата ни. И ще бъде много, много, много вълшебно!", споделя вълнението си актрисата.


И издава най-голямата изненада за събитието.


„Сега ще ви разкрия една тайна. Ще ни кумуват кум и кума… жени. И понеже сме решили, че това ще са най-близките на сърцето ни хора, това ще са момичета”, разкрива Луиза.


Григорова никак не се притеснява, че Мартин приема за най-важна жена в живота си друго момиче, освен нея. Двамата работят все така заедно по снимките на сериала „Откраднат живот”, а ревност помежду им няма, пише "Телеграф".


„С него разбрах, че всички предишни връзки са били подготовка за тази. И че, ако сме се срещнали по-рано с Мартин е нямало да се получи. И че е дошло времето да се намерим–както за него, така и за мен”, споделя още Луиза.

Актрисата заявява още, че след тази среща, вярва, че истинската любов е само една. „Наистина вярвам, че човек има само една–единствена голяма любов в живота си и смятам, че съм я открила.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени