Луиза Григорова съвсем се запусна, звездата заприлича на колшарка (Папарашки снимки)

1887
03 Август 2016, 17:00


Луиза Григорова е забравила да поддържа външния си вид. Откакто актрисата е с режисьора Мартин Макариев, който е бивш на колежката й Елена Петрова, е започнала да ходи като клошарка из София, видя HotArena.

Щерката на модната шефка Ивет Григорова въобще не се трогва как излиза от дома си. Наш репортер засече бившата манекенка в столичен мол на Околовръстното в София. Единствено лицето, дългите крака и прическата на Луиза ни помогнаха да я разпознаем. Тя бе в раздърпан потник, къси дънки, кубинки и мръсна и несресана коса.

Въпреки че е много влюбена, Луиза явно се чувства сигурна в чувствата на Мартин, защото не се притеснява как изглежда пред него и до него. Вместо да се поддържа още повече от преди, за да му се хареса, тя не полага никакви грижи за себе си. По време на шопинг обиколката си звездата от „Стъклен дом“ имаше уморен вид, погледът й беше блуждаещ и въпреки че е спряла наркотиците по заръка на гаджето си, тя изглеждаше по-скоро като отнесена наркоманка, отколкото като успяла в професията си млада жена.

За разлика от нея гаджето й бе свеж като краставичка и изглеждаше много добре. Режисьорът се държеше като джентълмен и носеше чантата на Луиза в едната си ръка, а с другата държеше ръката на самата актриса. Дори докато седяха на пейката в мола, двамата се държаха за ръце като истински влюбени. 
Луиза бе видимо изпосталяла.

„Мартин храни ли го това момиче въобще? Тя и преди си беше слаба, а сега съвсем е окльощавяла и дрехите й висят.
Сигурно пазарува от детски магазин“, коментираха останалите пазаруващи. Макариев, който в момента е един от най-оборотните режисьори, не свали и за минута слънчевите си очила, но се виждаше, че е пълен с енергия, за разлика от Алекс от сериала „Стъклен дом“, която нямаше сили дори да направи по-голяма крачка. След като отмориха на пейката, те се отправиха към ресторант в мола. Влюбените гълъбчета завършиха вечерта с обща пица, от която актрисата взе едва 2-3 парчета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хссссссссссс
Преди 1 година
0
тя все така мърлява си ходи с тази коса. и ми се струва много отслабнала
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени