Луиза Григорова стяга куфарите за Тайван

2072
25 Декември 2015, 12:00


Актрисата Луиза Григорова сериозно обмисля да напусне страната заради мизерния живот, на който са обречени актьорите у нас, узна HotArena.


Преди години Луиза, която нашумя с участието си в „Стъклен дом“, заработваше като модел в Азия. Тогава се е зародила нейната любов към Тайван, най-вече заради купищата ангажименти, които имала в страната, и тяхното солидно заплащане.


Сумите, които актрисата изкарвала тогава в далечната страна, днес може само да ги сънува като част от трупата на театър „Зад канала“. Затова и Григорова замисляла отново да замине в Тайван, пише „Галерия“.


Този път обаче не тръгва с идеята да се изявява като модел, а да успее да се уреди в някоя от холивудските продукции, които се снимат там. Така кариерата ѝ щяла да тръгне рязко нагоре, както и банковата ѝ сметка.


Занимавайки се с актьорство у нас Луиза едва свързва двата края и доста често ѝ се налагало да иска финансови инжекции от майка си Ивета Григорова, която е шефка на „Ивет фешън“.


Опирането да тази помощ обаче не се нравело на актрисата, защото тя е много своенравна и иска да бъде напълно самостоятелна, което заплатата от театъра не ѝ позволява. Все пак отдавна Луиза живее самостоятелно и само ходи на гости на родителите си и по-малките си брат и сестра.


Евентуално заминаване със сигурност ще се отрази добре на кариерата и финансовото положение на младия театрал, но като нищо ще съсипе любовта ѝ. От близо година Григорова се загаджи с режисьора Мартин Макариев.


Младежът нямал никакви намерения да си зареже работата тук и да емигрира, та ако Луиза реши да си търси късмета другаде, май ще ѝ се наложи да си търси и нова любов. Актрисата още е в дилема, но везните наклоняват към раздяла.


Григорова била категорична, че ако я обича, то Мартин трябва да подкрепи нейното решение. В театралните среди са сигурни, че двамата ще се разделят, защото и без това били много различни и заедно ги задържало единствено първичното привличане.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени