Луиза Григорова възкръсна в ръцете на Мартин Макариев (Загърби забранените вещества и се разхубави)

3972
12 Май 2016, 12:23


Луиза Григорова е успяла да се измъкне от коварната клопка на наркотиците благодарение на любовта, разбра HotArena.


Откакто актрисата е дамата в сърцето на режисьора Мартин Макариев, който е бивш на колежката й Елен Колева, тя се е променила тотално. Луиза е видимо разхубавена и пълна с енергия, а очевидно и умът и погледът й са се избистрили, след като е спряла наркотиците по заръка на гаджето си.


Колегите на Григорова са изумени, но и щастливи от трансформацията, която бе наложителна. Любовта се отразява повече от добре и на Макариев, който е заслабнал и е влязъл във форма, за да бъде достоен за мястото до възродилата се красавица до него.


Познати на Луиза споделят, че тя винаги много се е влияела от мъжете, с които е. Точно по тази причина тя залита по дрогата покрай двете си гаджета Явор Бахаров и Уош МС, които са видини потребителни на определен тип наркотици. Бидейки с тях по цял ден, Луиза се е поддала на изкушението, което да малко да й изяде главата.


Нейният спасител Макариев се появи в точния момент, за да я издърпа от ръба на пропастта, който бе все по-близо. Мартин е улегнал мъж с ясни цели, а кариерата му заема голяма част от живота и така не му остава време да се занимава с глупости като наркотиците, пише "Всеки ден".


Луиза също се е заразила от работохолизма на гаджето си и се е хванала здраво за работа. Досега имаше кратки роли в театъра и се снимаше повече за забавление, отколкото за прехрана, но вече се е взела в ръце и има желание да гради име в актьорската гилдия.


Тази година Григорова за първи път получи номинация за награда „Икар“. Заедно с Макариев работят по проекта си „Черни досиета“, за който привлякоха и световни звезди. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jayvee
преди 2 години
0
does matter. It passed only on the basis of it being a tax. THAT's what it is. And THAT is the reason that the court opened new kind of powers for Congress to force whatever under their power to tax. sick! 21 &qat&;ouxtquot; increases under Obamacare.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени