Луиза и Мартин работят за щерка! Той я отказал от пиенето и цигарите, а тя него – от бургерите (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/luiza-i-martin-rabotiat-za-shterka-toi-ia-otkazal-ot-pieneto-i-cigarite-a-tia-nego-ot-burgerite HotArena.net
Луиза и Мартин работят за щерка! Той я отказал от пиенето и цигарите, а тя него – от бургерите (Подробности)

След тайната сватба миналия уикенд, Луиза и Мартин ще се фокусират върху професиите си, но когато стане време за дете, ще поработят за момиченце, узна HotArena.

 

Режисьорът вече има син от първия си брак, за когото Григорова се грижи като за свое дете.

 

Още в началото на връзката им, преди 3 години, тя го питала дали иска да се ожени за нея посред нощ. „Не беше истинско предложение за брак, но и двамата знаехме, че един ден ще се стигне до сватба“, споделя актрисата.

 

Двамата се срещат за първи път, когато работят по видеоклипа към песента на Миро „Август е септември“. Минават обаче цели две години преди помежду им да пламне искрата на любовта.

 

Сега го намерих, обичам го до Бога и обратно и не искам да се разделяме никога“, споделя Луиза за Мартин, който изглежда е голямата й любов.

 

След като вече са семейство, сега работят да се сбъднат мечтите им в киното. „От две години работим върху „Черни досиета“. Вече сме заснели демо и се надяваме да успеем с този проект. Има го във вариант сериал и във вариант филм. Остава да намерим правилната медия и правилния продуцент. Сега Марто спечели с една своя страхотна идея субсидия за развитие на проект“, разказва още брюнетката пред „Телеграф“.

 

Призна, че Мартин я е мотивирал да ограничи алкохола до две чаши вино на ден и да спре цигарите. Тя пък му е помогнала да спре нездравословните храни като бургерите.

 

За нея той е най-интелигентният човек, който тя някога е срещала и най-напред се е влюбила в ума му. За 3 години са се скарали само веднъж и то за работни неща.

3 Коментара

реален

преди 6 години

Тая какво шкембе е отпрала...дали е от бургери?

Коментирай

реален

преди 6 години

Тая какво шкембе е отпрала...дали е от бургери?

Коментирай

Реал

преди 6 години

Не виждаш ли ,че е Бремена и то поне в 4 месец,дори вече са и казали ,че е момиче.тя е супер слаба и това не е шкембе

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.