Луиза подлуди колеги с капризи (Взе се за звезда и иска собствена гримьорна)

3036
18 Април 2013, 15:11


Луиза Григорова се оказа пълна противоположност на героинята си Яна от "Дървото на живота". Вместо да е скромна и мила,  тя буквално подлудява колегите и шефовете си от сериала, разбра HotArena.net.


Актрисата твърди, че с лекота влиза в ролята на момичето, което домакинства в дома на семейство Вълчеви. Но на снимачната площадка не се свени да се прави на звезда.


Луиза е изпълнителката на една от главните роли, поради което смята, че всичко й е позволено и прекалява с претенциите си.

Актрисата епрекъснато мрънкала и държала целия екип да се съобразява с нейното свободно време. Последователността на заснемане на сцените трябвало да са  изцяло съобразени с останалите й ангажименти.


Върхът на претенциите й било желанието да има собствена гримьорна, както и фризьорите, и гримьорите да се грижат само за нейния изряден вид на снимачната площадка. Освен това настоявала да има отделни продукти за разкрасяване, при това супер скъпи, тъй като кожата й била чувствителна и лесно се обривала.


„Под Ив Сен Лоран не падам. Красотата ми е важна за работата и не мога да си позволя да я съсипя”, обяснявала Луиза направо на шефовете на продукцията. Които според нея били длъжни да й заредят гримьорната подобаващо, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени