ЛУКС! Звездите тънат в разкош на брега на морето

5600
11 Август 2012, 13:57


Родните ВИП-ове окупираха наляха бетони и вдигнаха огради около крайморските си резиденции, видя HotArena.net.

 

Звездите ни може и да нямат стандарта на живот на западните си колеги, но като не могат друго, поне го имитират.

 

Както правят популярните лица в държавите с истински шоу-бизнес, нашите се грижат за комфорта си през всеки сезон. Зимата хвърлят блясък в столицата, а лете отдъхват край морето в собствените си вили или мини-замъци.

 

Данчето Христова

 

като „червена” снаха е не само популярна певица, но е постоянно присъствие във висшето общество. Тя е осребрила влиянието си като си е построила кокетна двуетажна вила, обградена с много цветя.

 

Там приютява цяло лято старите си бойни другари от естрадата, които не са имали нейния късмет. „Социалният дом „Йорданка Христова”, както тя сама го нарича, се намира в Царево. Навремето е било едно забравено селце, но днес и благодарение на нея е окупирано от някогашния хайлайф на държавата.

 

Пак там семейството на покойния

 

Дим Дуков има два имота.

 

Сестра му е инвестирала луди пари в разкошна къща, облепена с камъни.

 

Недалеч е резиденцията на световните шампиони по фигурно пързаляне

 

Албена Денкова и Максим Ставийски.

 

Двамата все още строят, но по всичко личи, че ще се радват на истински триетажен палат. Докато чакат новият им дом да се построи, те кротко си почиват в апартамента си в „Лозенец” и се надяват на рента от построен на тяхна земя комплекс.

 

Аня Пенчева

 

се посрами като стилна дама като стана горда собственица на триетажен средновековен замък в околността. Кичовската сграда е по проект на иначе разумният й мъж Ивайло. Сега този паметник на глупостта стряска плажуващите с огромната си сянка, над която гордо се вее националното знаме.

 

Не се знае какво мислят по въпроса останалите й именити съседи като

 

 Митко Пайнера и Белослава.

 

Певицата се е уредила с бутиков, но луксозен хотел за скъпи гости. Чалга – императорът пък изумява деликатните ни ВИП-персони с уникално съчетание на тузарски имот и... оборска тор!

 

С животинското „аки” най-влиятелният инженер в републиката напъждал зли пепелянки, които застрашавали безценния му живот!

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жрицата
преди 5 години
0
Боклук
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени