Луна и Драго Чая искат по 50 бона за ВИП Брадър (Елен Колева шашна с претенции)

https://hotarena.net/lubopitno/luna-i-drago-chaia-iskat-po-50-bona-za-vip-bradar-2 HotArena.net
Луна и Драго Чая искат по 50 бона за ВИП Брадър (Елен Колева шашна с претенции)
Елен Колева поиска 80 000 лева, за да влезе във „ВИП Брадър“ и да разкаже историята си с Александър Найденов, а Луна и Драго Драганов се задоволяват със суми почти наполовина на нейната. Актрисата има опит с риалити форматите и няма нищо против да се изяви и в това шоу на Нова телевизия, разкривайки скандални подробности за личния си живот, научи HotArena.


Заедно с нея във формата се очаква да влязат още Драгомир Драганов, както и фолк певицата Луна. Всеки от тях ще вземе по 50 000 лева, за да разкаже повече за живота си и някои от тайните на звездите, пише „България днес“.


Луна, която живее от година в България, бе сред най-активните на протестите пред КТБ. В предаването тя ще разкрие не само как е натрупала парите си, но и какво точно е вършила в САЩ, където живееше дълги години.


Следващият, който ще вземе солиден хонорар от шоуто е Драгомир Драганов. Не е ясно обаче дали 50 000 ще са достатъчни за него.


Междувременно се говори, че сред останалите кандидати за „ВИП Брадър“ е и Катя Близнакова, която наскоро се омъжи за грък. Люси Дяковска също е готова за втори дубъл във формата и този път не само за седмица-две, а за месец.


Предложения има отправени още към Цеци Красимирова, Ирена Милянкова, Васил Найденов, Силвия Кацарова и дори Маргарита Михнева.

2 Коментара

о

преди 8 години

Луна би била толкова благодарна някой да й окаже внимание и да й даде възможност да говори за себе си, че съм сигурна, че ако форматът беше без пари, и без пари би отишла. Но сега трябва да се пазари, за да защити статута си на "звезда", естествено, от чувство за лично достойнство, а и защото знае, че от шоуто ще изкарат луди пари за сметка на участниците, така че защо да не се облажи и тя. Но наистина съм убедена, че и без пари би участвала. Всеки накрая ще склони и за малко, защото на всички участници е ясно, че това ще е като полъх нов живот за отмиращите им кариери. А веждичките на Луна са потресаващи. И всички знаем, че няма да разкаже никога какво точно й се е налагало да прави в Америка... Моля ви се. Но се знае, че е практикувала същия занаят като Анита Мейзер и парите й са от същото място - от смучене на дърти пишоци. Анита поне си го признава, така че няма за какво да я съди човек, защото всеки има право да си живее живота както иска и намери за добре. Обаче лъжците и фалшивите хора няма как да имат уважението ми.

Коментирай

о

преди 8 години

хора няма как да имат уважението ми.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.