Луна избухна през сълзи: Майка ми умря заради „ВИП Брадър“ (Шок разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/luna-izbuhna-prez-salzi-maika-mi-umria-zaradi-vip-bradar HotArena.net
Луна избухна през сълзи: Майка ми умря заради „ВИП Брадър“ (Шок разкрития)

Луна разкри причината за изненадващата смърт на майка си, узна HotArena.

 

70-годишната Стоянка Найденова не издържала на стреса покрай скандалите, в които се забъркала щерка ѝ Луна. Певицата взриви обществеността с участието си във „ВИП Брадър“, а сърцето на родителката ѝ не издържа на обидите и нападките.

 

„Мама много се е притеснявала от това, което са показвали по телевизията. Всяка вечер е плакала, милата, тревожила се е. Вдигала е кръвно 210 на 140 от стрес. Непрекъснатите обиди, които се изливаха от различни участници по мой адрес, това, че се опитаха да внушат на зрителите, че съм луда, е разбило сърцето й.”, сподели през сълзи Луна, пише „Уикенд“.

 

Изпълнителката признава, че майка й се гордяла с участието ѝ в риалити шоуто. Сърцето ѝ обаче туптяло тревожно заради отношението на другите към нея. Особено се разстроила от агресията на Джино, който изригна срещу Луна с грозни обиди. Тогава направила хипертонична криза и я откарали в Спешното.

 Стояна е починала от инфаркт, причинен от силен емоционален стрес, който скъсил живота ѝ неимоверно. Така на 7 януари Луна намерила майка си мъртва, починала в съня си. „Милата, поне не се е мъчила, отишла си е тихо и кротко в съня си”, утешава се певицата.

 

До последно 70-годишната жена била в отлично здраве, не пиела почти никакви лекарства. Оплаквала се само от по-високи стойности на кръвното налягане, които я споходили непосредствено след влизането на щерка ѝ във „ВИП Брадър”.

 

Като по случайност Луна е била в родния си град Шумен във фаталния ден. „Явно нищо случайно няма, последните часове на мама бяхме заедно. Вечеряхме, тя бе направила от любимата ми баница. Легна да спи. На сутринта вече бе починала”, споделя колоритната участничка във „ВИП Брадър”. 

 

След трагедията певицата е в шок, отказва да се храни и почти с никого не иска да говори. „Останах кръгъл сирак. Преди година и половина почина и татко.“, тъгува Луна.

 

 Погребението на Стоянка се състояло миналата седмица в Шумен и на него присъствали близо 200 души от родния Шумен, където всички много я тачели.Плътно до Луна били нейни близки приятели и съученици.

10 Коментара

1

преди 8 години

ami zastramila se e zenata ot zirkovete na dashteria i! Sramota. Luna ja pogreba jiva

Коментирай

?????

преди 8 години

Не мисля , че въпросното реалити има някаква вина.Луна е била отдавна пълнолетна и когато е подписвала договора и когато е вземала парите. Защо тогава не е помислила за евентуалните последици върху близките и ?! И макар да има манипулации в подобни предавания едва ли някой и е сложил в устата всички нелепици които чухме

Коментирай

ъ

преди 8 години

Намерила кого да вини! Хората били виновни, че я виждали и констатирали, че не е в час и е тотално изперкала.

Коментирай

Аман

преди 8 години

Луно-Лудо, спри да виниш другите, а осмисли собствените си шизофрении! Бахти простата, изискана Ненормалница!

Коментирай

Стига бе!

преди 8 години

абе хора.. Каква е тази злоба? Съчувствам на Луна, горката жена! Може всичко да в било, но за мен тя нямаше лоша постъпка, тя не е лош човек, а напротив- има добрина в нея. Защо с такава злоба се коментира, толкова злобно и нехуманно.. Луна, ако четеш това- моите съболезнования.. Близките хора винаги са до нас, и ти не си сама! Намери сили да продължиш с живота и дано скоро съумееш да видиш положителната страна.

Коментирай

Аман

преди 8 години

Къде видя злоба в коментарите? Статията е за причината на смъртта и отправените обвинения към другите! Относно загубата-лека пръст на жената! Научи се, да вникваш в съдържанието на текста, а не да се горещиш безпредметно!

Коментирай

Nina

преди 8 години

Sazaliavam za maikata na Luna- leka i prast, no ne moze da bade obviniavano predavaneto ''VIP Brother'' za smartta i. Ta to prikliuchi oshte prez noemvri, a zenata e pochinala prez ianuari. Spored men, niama vrazka ednoto s drugoto.

Коментирай

а

преди 8 години

Леле, колко си неграмотна! Латиницата не го скрива, а само ти влошава състоянието с всеки изминал ден.

Коментирай

Do ''a''

преди 8 години

Tuk mi mirishe na Luna-Luda! Zashto skachash kato uzilena- oshte prez oktomvri izleze ot Kashtata! Kade e ianuari, che da se obviniava VIP Brother za edna smart?Negramotnata si ti,koiato ne moze da chete latiniza! Greshka niamam nito edna!

Коментирай

АСЕН ИЛИЕВ

преди 2 години

СЯЛА МОМА ЛУК ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.