Луна продаде семейното имане, спазари къщата на баба си

2241
01 Октомври 2015, 11:25


Певицата и участничка във ВИП брадър Луна е продала къщата на баба си Иванка в село Вехтово, Шуменско, откъдето е родът на майка й, разбра HotArena.


Къщата явно не е имала сантиментална стойност за ретро фолкаджийката, защото е прекарвала много малко време в селото, в което баба й е същинска знаменитост. Хора от селото си я спомнят като осведомителната агенция на селото, защото нямало нещо, което да не знае.


Прародителите на Луна били скромни хора, занимаващи се със земеделие. След като славата завладяла Луна, тя ходела в бабиното село по-скоро по работа. Пристигала и почвала да заповядва на родата да лепи плакати и да разнася мълва за нейни участия наблизо.


Жителите на селото отричат слуховете, че семейството на певицата е мохамеданско и че певицата е била прекръстена от Лухче на Луна през възродителния процес.


Постепенно посещенията на ретро иконата оредели, а след смъртта на баба си и дядо си, кракът на Луна не е стъпвал във Вехтово. Затова и решила да изкара някой лев от вече непотребната къща.


Днес Луна се опитва да изтърка овехтелия си имидж чрез провокации в Къщата, но през годините си на върха, тя е имала връзки с много известни мъже. Някои от тях, като Любо Ганев и Серафим Бързаков, дори са се снимали в нейни клипове, пише „България днес”.


Наскоро се появи слух, че Ганев е има бурен романс с нея, който обаче бързо-бързо е секнал, когато баскетболистът разбрал, че Луна е болна от трипер. „Истина е, че познавам Луна, дори сме приятели във Фейсбук. Все пак се снимахме в един клип преди доста години, но оттогава не сме се виждали”, отговаря уклончиво спортистът.


Въпросният клип е към песента „Покажи парите, чиче”, в който Ганев играе богаташ, който сваля Луна с дебели пачки. В кадър влиза и прословутият джип на Ганев, правен специално по поръчка за неговите габарити.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Solyn
преди 2 години
0
Thanks for shigrna. Always good to find a real expert.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фархие
преди 2 години
-1
Изсъхнала жаба, през която е минал камион преди една година.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фархие
преди 2 години
-1
Изсъхнала жаба, през която е минал камион преди една година.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени