Луна се отърси от траура за майка си, певицата се връща към стария си живот (Подробности ТУК)

1719
26 Май 2016, 14:00


Луна се отърси от тежкия траур, в който потъна след смъртта на майка си Стоянка, която издъхна през януари, узна HotArena.

Откак се запролети, ексцентричната певица, възродила се като феникс с налудничавото си поведение във „ВИП Брадър“, все по-често може да бъде забелязана да се разхожда в столичните паркове. Луна търка пейките или на Южния парк, или на „Заимов“, като винаги е придружена от един и същи младеж – личния й шофьор.

Изпълнителката на „Извади парите, чиче“ обаче шашка околните с визията си и ако доскоро заради траура имаше вид на почернена богата вдовица, то днес тя е същинска самодива, пише "Всеки ден".

Обличането на белите дрехи обаче е само една от многото крачки към възстановяването на Луна след смъртта на майка й. Блондинката разказва, че заради траура не е приемала никакви участия, тъй като паметта на Стоянка в душата й нямала финансово измерение.

„Не мога да забавлявам хората, да играя кючек на сцената, при все че гробът на мама е още пресен. Сърце не ми дава!“, откровена е изпълнителката.
Въпреки това обаче постоянно носела в себе си снимка на майка си и дори понякога разговаряла с нея. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени