Луна в битка за 4 милиона евро наследство от любовник! Близките му в ШОК от родната певица (Подробности)

3206
25 Януари 2016, 13:00


Динозавърката на родния поп фолк Луна влезе в люта битка за 4 милиона евро.

 

Звездата на фолка получи от завещанието на покойния си любовник Мехмед Трапджъ пари и имоти, но близките му оспорват.

 

Познанството между нашенката и турчина датира от близо 20 години и благодарение на него Луна се къпе в петзвезден лукс, с който не спира да парадира в обществото, пише „Всеки ден“.

 

Заради дългогодишната си топла дружба изпълнителката на „Искам го, стискам го“ съвсем заслужено получила място в завещанието на 88-годишния Мехмед бей. След като адвокатите му отворили писмото, освен кръвните му роднини, подсигурена с апетитно парче от баницата била и нашенката.

 

За Луна били предвидени 1,7 милиона евро, апартамент от 185 квадрата в лукс кооперация с частен басейн в сърцето на Истанбул, където двамата се срещали години наред, както и ваканционен апартамент от 90 квадрата в курорта Анталия на брега на морето. „Апартаментът в Истанбул е великолепен и струва поне 1,5 милиона евро“, обясняват запознати. Целият дял на Луна от наследството се изчислява на около 4 милиона евро.

 

Внуците на Трапджъ обаче не останали никак доволни, че поредната любовница на дядо им ще му смуче от парите дори след като той се е преселил на оня свят – не стига, че приживе парите му отивали по курви, ами и след смъртта му той продължавал да ги хрантути. Родата въстанала на бойкот срещу българката и тепърва предстояли съдебни битки, в които завещанието да се изчисти измежду всички кръвни роднини.

 

Така в турския съд Луна ще трябва да доказва контактите и отношенията си с богатия бей, ако иска да лапне предписаните й милиони. Чалга певицата вече е разговаряла с топ адвокати от Истанбул, които ще поемат защитата й в съда. Тя е категорична, че ще получи заслуженото и ще съумее да си уреди лентяйството с години напред. При всички положения обаче делата ще се точат минимум 2-3 години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
факт
преди 2 години
-1
Нали Луна сама каза,че не го познава този човек.Такива новини се пишат и се слагат думи в устите на хората,че не се знае кое е вярно.Иначе завещанията се пишат ,за да се изпълни волята на някой ,който иска да си разпредели наследството по негова воля и не разбирам защо роднините трябва да оспорват нещо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени