Люси спял по пейките и вечерял със сухари (Разкри и интимните си тайни)

2837
23 Юни 2013, 15:00


Люси Иларионов тръгнал от нулата, за да стане един от най-търсените режисьори на фолк видео клипове. С носталгия  бившия певец си спомня студентските си години, когато му се е налагало да спи по пейките и да се храни със сухари, разбра HotArena.net.


След тежък развод на родителите си младият Люси е принуден да оцелява сам. Майка му заминава за Гърция, а баща му, който е военен, е категорично против кандидатстването му в НАТФИЗ. Упоритият младок обаче се опълчва на семейството и заминава за София.


Животът му като студент е много тежък, но той успява да се справи. В труден за него момент ръка му подава великият Тодор Колев.


Постепенно плевенчанинът стъпва на крака и дори събира група. „Бях първи приятел с негрите в Студентски град.


И те като мен на празниците нямаше къде да отидат и заедно ходехме по дискотеките. Групата ни взе, че се хареса на хората и завъртях доста връзки и контакти.


Жените също страшно харесваха творчеството ми", усмихва се Люси.


Покрай бандата си той успява да забие куп колежки, между които Мария Илиева и Нети. Иларионов е имал взимане даване още със синоптичката Божана Филипова и позабравената фолкаджийка Вероника.


Край на това слага бракът му преди няколко години. Семейното щастие обаче не трае дълго,а Люси и до днес не коментира причините за развода с първата си съпруга Преслава.


В момента режисьорът е щастлив с новата любов в живота си – певицата Ани Хоанг. И подминава злословията, че тя е с него заради интереси.


„Обичам я и наскоро се сгодихме. Все още не сме мислили за сватба, но и това ще стане", убеден е режисьорът Иларионов, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени