ЛЪЖЕЦЪТ Николай Русинов-Чеци!

13539
12 Август 2011, 11:28


Редакторска плесница

 

 

Случаят Яна

 

 

Яна Кръстева бе открита рано сутринта на 10 юли в Борисовата градина мъртва – гола и изподрана, удушена. Десет дни по-късно вече е арестуван първият заподозрян - клошарят Пламен Трифонов. Той застава пред детектор на лъжата, който го оневинява. Ден по-късно се съобщава за втори заподозрян – Николай Русинов-Чеци. Обявен е за издирване на 22 юли. На 26 юли същият е задържан на летище София – прибирал се от Истанбул. След разпит, задържаният Чеци е оправдан, защото няма доказателства.

 

 

Николай Русинов даде интервю единствено за „България днес”. В него обаче откриваме доста противоречия.

 

 

Защо Чеци е лъжец?

 

 

Хванахме няколко лъжи, или по-точно - несъответствия в показанията на Николай Русинов. Колкото повече време минава от убийството на Яна Кръстева, толкова повече започва Чеци да си противоречи. Вижте сами!

 

 

 • Твърденията на Чеци в интервю за „България днес”:

 

 

- Познавахте ли Яна преди убийството?

- Не. Имаме общи познати със сигурност. Може да съм я мяркал, но не помня. През 2005-2006 г работих като барман по морето и през мен са минали хиляди хора

 

 

 • Контратеза: Родители на Яна и нейните приятели твърдят обаче, че те са се познавали от години. Дори са живели и в съседни блокове

 

 

 • В интервю за „България днес”:

 

 

- Вярно ли е, че преди да ви задържат сте искали да избягате?

- От бягане няма смисъл. Бях на почивка в Румъния, Катар. Като разбрах, че ме издирват, отидох в Турция и оттам се прибрах доброволно в България.

 

 

 • Контратеза. Интервю пред Карбовски.

 

- Ще ме чуеш ли сега мен, не можеш да живееш като беглец цял живот. Ако си малко интелигентен, трябва да го оцениш.

- Предпочитам да умра свободен, отколкото затворен някъде... Както казва нашият любим общ поет Вонегът: „In prison I am not free.”...

- Виж, аз не давам съвети на никого, но смятам, че трябва да се предадеш.

- Ама не съм направил нищо, за да се предавам.

- Защо тогава бягаш?

- Защото ме обвиниха.Бягам заради системата, заради обществото. Защото бягам заради медиите. Аз веднага се сетих какво може да стане.

 

 

 • Интервю пред България днес:

 

 

- Вярно ли е, че сте наркоман?

- Не съм и наркозависим. Пробвал съм марихуана, но не съм наркоман.

 

 

 • Контратеза, интервю пред Карбовски

 

 

- Какво се случи онази нощ?

- Значи бяхме толкова мъртви в „Маймунарника”, аз се бях и надрусал. Аз 100% не помня, имам някакви флешбекове, защото тя, ако е пила, аз съм пил 5 пъти повече, изял съм 2 екстазита и съм изпил 2 литра алкохол. Бяхме пушили (джойнт).

 

 

Коментар: Оказва се, че не само е пробвал марихуана, а я пуши редовно. Освен това признава, че се друса и с екстази. Това не е ли наркоман?!

 

 

 • Интервю за България днес:

 

 

- Защо отказахте да седнете на детектора на лъжата?

- Защо да сядам, след като резултатите не са годно доказателствено средство. Доколкото знам, показанията му са точни на около 65%. След като не може да се докаже, че съм виновен - няма как да убедя обществото и че съм невинен.

 

 

 • Коментар: Чеци много добре е подготвен по темата детектор на лъжата. Чак учудващо е за един барман да използва изрази като "доказателствено средство" и че показанията му са точни на около 65%. Може би докато се криеше, е имал време да се подготви... Много ключово е следното му изречение: След като не може да се докаже, че съм виновен. Чеци знае къде е най-благоприятната ситуация за него. Просто МВР не могат да докажат, че е виновен. Един истински невинен човек ще обърне земята, за да докаже на всички, че е невинен, докато Чеци се успокоява, че "не могат да докажат”, че е виновен...

 

 

 • Интервю за България днес:

 

 

- Бихте ли се срещнали с роднините на Яна, за да им кажете в очите, че не сте я убили?

- Аз вече изказах официално съболезнованията си и към тях и съжалявам много, че я оставих сама в онази тъжна нощ. Имам си моите морални съображения.

 

 

 • Коментар: Това е най-кретенски и гузен отговор на Чеци. Той ясно показва, че Русинов не смее да погледне в очите родните на Яна. Що бе Николай, нали „не могат да докажат, че си виновен”? От какво се притесняваш?

 

 

Потърпевша от агресията на Чеци: Той е психопат!

 

 

Преди няколко седмици в. „Всеки ден” публикува интервю с 26-годишната столичанка Ива Георгиева, която твърди, че се е сблъсквала с Чеци и на свой гръб е изпитала агресията му. Ива е посрещнала новата 2011 година в клуб Бабълс в София, където празнувал и Николай Русинов.

 

 

Той бил мъртво пиян и започнал да досажда на Ива и нейната приятелка. „Бях с една приятелка и съпруга й, който няколко пъти го предупреди да не ни разваля празника”. Чеци през цялото време ги гледал нагло и злобно и не престанал да досажда на Ива. „Дойде до мен и ме погали по косата. Освен че ме погали, започна да ме души и да ми говори нещо на ухото. Стана ми супер гнусно”, разказва Ива, която още не може да забрави неприятната случка. „Още треперя, като се сетя за случая. Изглеждаше като престъпник, а ние се чувствахме застрашени, независимо че имаше много хора в заведението”, спомня си 26-годишната жена.

 

 

Според нея Чеци е психопат, който е способен на всичко. Тя е убедена, че във вечерта на убийството на Яна, момичето не би правило доброволен секс с Николай: „Погледнете го, той изглежда отвратително. Със сигурност й е досаждал, както на нас”. „От това, което се случи на мен, изводът ми е, че има голяма вероятност да е убиец”, заключва Ива.

 

 

От редактора – 3 лъжи на Чеци

 

 

 • Секс или импотентност?

 

 

От HotArena.net ще добавим и още нещо притеснително, уличаващо Чеци в лъжа. Доскоро той уверяваше, че не е успял да прави секс с Яна. Николай Русинов твърдеше, че е бил толкова надрусан и пиян, че не е могъл да се възбуди от момичето. „Не го вдигнах и заспах”, твърдеше Чеци. Тези дни пред „България днес” той казва друго: „С Яна правихме секс с презерватив”. Последно – имало ли е секс или не?

 

 

 • Често се дрогира?
   

 

Пред Карбовски Русинов казва, че няма проблеми с наркотиците. Само преди няколко дни обаче бил забелязан на почивка в „Смокиня”, където отново бил надрусан. Чеци буйствал и на два пъти участвал в меле – отново доказателство за агресивността му.

 

 

 • Какво всъщност помни от „онази нощ”

 

 

Няколко пъти Николай се зарече пред медии и полиция, че не помни нищо от „онази нощ”. Спомня си само как се събужда до спящата Яна и си тръгва. „Изпих два литра алкохол, изядох два хапа, пуших и трева”, дословно обаче си спомня Русинов. Интересна избирателна памет! И още нещо – щом има бяло петно за „онази нощ”, как знае, че е ползвал презерватив?!

 

 

Вие кажете – лъже ли Чеци?

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
konfucii
преди 6 години
0
NA BORBA SRECHTU MAFIOTSKATA DARJAVA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 6 години
0
100% сьм сигурна че той е убиеца.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Svetlio88
преди 6 години
0
sme6na durjava sme i tva si e . a taq svinq debela zaslujava koi kade go vidi da go spukva ot boi , 6toto zatvor nqma da ima za nego i za mnogo drugu kato nego
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
BOB4O
преди 6 години
0
lajec razbirase.gnuset bokluk i narkoman.DOJIVOTEN.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Доктора
преди 6 години
0
Защо го бават цялата система е такава .... Доживотен Доживотен Доживотен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mimi
преди 6 години
0
za6to se 4aka...to e qsno za vsi4ki nas,4e toi e ubieca! pobesnqvam napravo!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ALEKS
преди 6 години
-1
Сигурен съм, че този е убиеца...Прилича на извратен психопат...Навремето един подобен започна да говори така на жена ми "на ухо" в едно заведение и да я дърпа... Беше доста як и когато го предупредих, ме блъсна в гърдите и каза да си трая.... Пробвах с добро, но нямаше начин да се разберем... Накрая грабнах от масата огромен стъклен пепелник и му го строших в главата....Падна като отсечено дърво...Направо му размазах главата.... Цялото заведение беше в кръв, охраната се чудеше какво да прави...дойде линейка и прибраха наглото копеле...за моя радост случката се размина без смърт.... Като го слушах тоя лъжец Чеци, за сетен път напсувах системата, която позволява всичко да зависи от лъжливи безсъвестни адвокати...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mqyyyy
преди 6 години
0
samo v BG go ima tova..abe xora toq gnysar e za lin4,ne 4akaite ..pravosadnicite,,v BG. A SAMI DA GO LIN4YVAME ..tolkova e gnysen ,4e koq jena 6te pravi sex dobrovolno s nego?mrasen,dolen pedal .GNYSAR
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iva Drakova
преди 6 години
0
javno samo zalta presa cetete, kato gledam komentarite. kakvo stana sas nevinen do dokazvane na protivnoto., a ce policijata spi taka e. a za detektora na lazata se poraztarsete v google is hte vidite ce e palna izmislica.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нугглет
преди 6 години
0
И аз съм убедена ,че тоя е убиеца
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени