Лъсна истината за брака на Пламен Медаров (Вижте как измами всички)

13375
23 Октомври 2013, 15:33


Истината за брака на Пламен Медаров лъсна. Оказа се, че марионетката във „ВИП Брадър“ не само не е разделен с жена си, но и двамата са получили солиден хонорар за изпълненията в ефира, научи HotArena.net.

 

Познати на двойката разкриват, че всичко е театър. И всъщност съпрузите не са се разделяли никога.


Зрителската марионетка неслучайно е избрана от продуцентите. Той има гръб в тяхно лице, още повече, че жена му Фани е дружка с един от тях–Радо Тушев.

 

Фани е близка и със Златка Димитрова, която е скритият коз на формата и беше вкарана по спешност в Къщата, пишат от kliuki.net.

 

От самото начало Пламен избягва по всякакъв начин да коментира връзката си с Фани, но многократно се изпусна, че всъщност двамата нямат развод. Панаирите по телефона също се оказаха театър, а забраната за контакти с Йоана просто фарс.

 

Певицата научи новината доста по-късно и разбра, че Пламен има вето да се задява с нея. После хората пред екрана отново бяха учудени, когато Пламен Медаров изненадващо обяви, че всъщност обича съпругата си.

 

В снощния епизод, той заяви, че уж повече от година не са семейство. Снимки отпреди няколко месеца обаче доказват, че са доскоро са били заедно.

 

Самата Фани сподели в интервю, че бракът им е щастлив и недоумява откъде са тези слухове. А марионетката Пламен твърди, че двамата са разделени.

 

„Взели са пари, че да има по-голяма драма, той е вътре с мисия да държи жив флирта с Йоана, но и жена му участва в играта–като ревнивката, която му прави проблеми…”, подшушнаха за финта осведомени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цц
преди 4 години
-2
Пламен е наи готин
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DANI
преди 4 години
-9
PLAMEN E SIMPATIAGA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени