ЛЪСНАХА! Ето ги сигурните финалисти в Биг Брадър?!

2310
02 Декември 2012, 16:42


Дали нещата са предрешени предварително или това е само във фантазията на атрактивния брадър, ще разберем съвсем скоро

 

Днес Панайот направи шокиращо умозаключение. Не му е за първи път, но сега успя да притесни съквартирантите си, защото излезе с категорична прогноза кои ще останат на финала на шоуто.

 

„Биг Брадър” като нищо пак да накаже участниците, тъй като не се знае дали пък Пацата не издаде някаква тайна, която сценаристите не биха искали да стигне до ушите на зрителите.

 

Според гълъбовчанинът тези, които ще останат накрая в Къщата, са тризначките, Найден, Боби, Цеце и Никола. Дели ни малко време от момента, в който ще разберем дали това наистина е така, но от изказването на атрактивния брадър не стана ясно дали той има предварителна информация или просто чертае бъдещето по негово усмотрение…

 

Това, което учуди всички пред екрана е, че той за първи път пропусна себе си. „Нали той крепеше реалитито, как така не спомена собствената си „значима” личност?!”, подиграват се с него във форумите. Може пък Пацо да си е взел поука след злополучната мисия на Стоян да се прави на негов фен? Случилото се определено го свали на земята и дори го разплака, но колко ще продължи това състояние, никой не се наема да каже.

Източник: .kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени