Маджо се оттегля! (Племенницата Миряна поема бизнеса на боса, чичо Венци аут от „Славия“)

6312
24 Юли 2015, 12:08


Подвизаващият се от 10-ина години извън страната култов силовак от ранните времена на прехода Младен Михалев – Маджо лека-полека се оттегля от бизнеса, узна HotArena!

 

Той е прехвърлил по-голямата част от бизнес интересите си в родината на своята племенница Миряна, твърдят пред „Всеки ден“ източници от ъндърграунда.

 

Младото момиче с годините се превърна в най-доверения човек на бореца в България, като дори е на път да измести от сърцето му президента на футболния клуб „Славия“ Венцеслав Стефанов. Злите езици шушукат, че Маджо готви засуканата си братова щерка за заместник на Венци Дебелия, който до 2-3 години ще се оттегли от поста.

 

За целта Миряна Михалева на първо време помага в административните дела на клуба, като неотлъчно следва Стефанов при преговорите със спонсори и мениджърски компании в последните няколко месеца. Атрактивната брюнетка пък отдавна се грижи за бизнеса на чичо си с хранителни продукти чрез фирмата „ММ Контакт“ и развиващата се платформа за дистанционно обучение „Контакт лърнинг“.

 

Специалистката по финанси Миряна е държана настрана единствено от интересите на чичо си в туристическия бранш и федерацията по борба, които той смята за своя неприкосновена територия.

 

Миряна е щерка на единствения брат на Маджо – Здравко Михалев. Тя е неразделна с дъщерята на Младен – Йоанна, и макар Маджо да й предлагал да замине заедно с нея да учи в чужбина, Миряна остава в България. Преди няколко години младата дама завърши икономика в Софийския университет. Веднага след това започна работа в „Интернешънъл Асет Банк“.

 

Скромното момиче от Силистра още като студентка се шири в огромен собствен апартамент в столицата. Според запознати жилището е подарък от Маджо, който през годините се грижи за издръжката и образованието на племенницата си.

 

Преди години Михалев лично заведе Миряна в ресторанта в Силистра, където младото момиче празнуваше абитуриентския си бал, съпроводен от отряд бодигардове. Като подарък за щастливото събитие тийнейджърката получила солидно дарение в нарочно открита банкова сметка и екскурзия из Европа, разбира се, в компанията на Йоанна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени