Мадона обрязва мъжете си!

6396
07 Май 2011, 12:50


Кралицата на поп музиката Мадона има доста изисквания към партньора си. Едно от тях е да се подложат на задължителна процедура за… обрязване.

 

Бившият й съпруг Гай Ричи не е единственият, който е решил да легне под ножа заради Мадона. Списание New York цитира Карън Бърг - духовният съветник на певицата, според който всички от обкръжението на Мадона, трябвало да се обрежат преди да бъдат с нея.

 

Освен, че задължавала интимните си партньори да преминат през тази процедура, като страстна последователка на Кабала, поп-иконата сторила същото и със сина си.

 

Преди няколко години певицата дори имаше известни противоречия с биологичния баща на малавийчето Дейвид, което осинови. Йохан Банда, настояваше Мадона да размисли, защото синът му е бил кръстен като християнин и че обрязването противоречи на малавийските традиции.

 

Междувременно изглежда точно тази ексцентричност ще се окаже фатална за отношенията й с танцьора Брахим Зайбат. 24-годишният мургавелко е мюсюлманин и няма никакво намерение да сменя религията си заради Мадж.

 

Самата тя също от скоро смяташе да преустанови отношенията си с Кабала последователите, но вероятно е размислила по темата.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.28 mb
total execution time: 58.865070343018 miliseconds
mysql execution time: 20.250558853149 milliseconds