Мадона става сектантка

5408
12 Април 2011, 15:12


Поп кралицата Мадона е решила отново да сменя религията си. Екстравагантната звезда е твърди решена вече да няма нищо общо с любимата си Кабала.

 

След като преди няколко седмици медиите разгласиха, че 51-годишната звезда е разследвана от ФБР заради благотворителните си изяви свързани с набирането на средства за Малави, Мадж е решила да се откаже от работата си за Кабала.

 

Оказа, че голяма част от $ 5 мил., които звездата успя да набере за училище и благоустройство на Малави са неправомерно похарчени именно от нейните духовни наставници в Кабала. Парите отишли за разходи по офисите на учителите и духовните водачи от сектата в Лос Анджелис. Именно за това, певицата се почувствала използвана от съмишлениците си и решила да ги напусне.

 

„Мадона много се разстрои от това и страшно я заболя заради начина, по който е била използвана. Тя не е някоя глупачка, но от ситуацията излезе точно това”, коментират запознати.

 

Сега певицата е решила радикално да изневери на древната Кабала в полза на една от католическите секти – Опус Дей. Певицата прекарвала доста време със свещениците в един от центровете на учението в Лондон. Тя се опитвала да се запознае по отблизо с детайлите за учението и вярата им.

 

Мадона все още не е решила дали ще се присъедини към тях, но макар и неофициално се смята, че тя вече не е част и от Кабала. Вероятно в новото си духовно търсене звездата отново ще включи и децата си, които винаги са били сянка на популярната си майка. Дано само от толкова лутане в различни секти и вероизповедания малчуганите съвсем да луднат...




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени