Маестрото заведе децата си в Северна Гърция, цялата фамилия отдъхва в Офринио

1393
13 Август 2017, 13:00


Цялото семейство на Евгени Димитров – Маестрото отмаря в южната ни съседка, научи HotArena. Музикантът от „Ку-ку бенд” е завел възрастните си родители и хлапетата от двете си жени на море в Офринио, Северна Гърция.

В студио от 60 евро на вечер потомците на Евгени имат възможността да се радват на чист плаж, красива природа и тишина, каквато в България рядко се среща по бреговете на Черно море.

Момчетата по цял ден си играели във водата, под зоркото око на баба им и дядо им, които отговаряли за всичко. Възрастните редовно пазарували готова храна, която хапвали в наетия апартамент. Предпочитали пресни пържени калмари, които местни рибари хващали всяка сутрин. Разбира се, заради внуците поръчвали огромни порции пържени картофи. Тийнейджърите ги предпочитали, защото били поднасяни атрактивно – в тигани с дълги дръжки.

„Евгени идва в събота а неделя. Обикновено фамилията стои по цял месец. Тогава сменя майка си и той пазарува. Предварително си поръчва манджите, а след час идва и ги взема. Слагат му ги в кутии. Оставя бакшиш от поне 10 евро винаги. Явно се притеснява, да не бъде забелязан от други българи, които са истински нашественици в Офринио, защото селото е хем атрактивно, хем евтино и по джоба на нашенеца. Маестрото не се изхвърля в приказките си, вежлив е. Добре е възпитал потомството си. Децата му дори поздравяват на гръцки. Устройват си състезания в морето, за да се надплуват. Майка му пък е същинска орлица. Държи ги под око и от далеч личи, че именно тя е жената, която имала решаваща роля за отглеждането им”, издават нашенци, работещи в актуална таверна на брега на Струмския залив, както още е известен плажът на Офринио.

Селото е известно с това, че доста заможни българи имат палати там, а почти пред всеки български дом, по стара традиция, се мъдри черешово топче.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени