МАФИЯ в „Гласът на България”! (Миро отмъкна една от фаворитките преди финала)

1978
21 Декември 2014, 14:02


Скандал се вихри в "Гласът на България", след като някои от съдиите, решиха да трупат дивиденти за сметка на зрителите. Треньорът Миро вече си прави тънки сметки как да трупа пари на гърба на участниците, дочу HotArena.net.


Изпълнителят е избрал една от дамите на конкурса и дори подписа договор с нея, за да я продуцира. Това не е в разрез с правилата на шоуто, но реално ощетява Слави, който държи най-добрите участници да стигнат до финала.


Седмица преди решителните елиминации, на всички беше ясно, че фаворитка на продуцентите е Невена Цонева и се очаква именно тя да грабне голямата награда. От друга страна Миро не иска да остане само с хонорара и се постара да привлече и едно от най-даровитите момичета в шоуто към продуцентската си компания.


Певецът сам разкри стратегията си при последните елиминации. Той прати личната си фаворитка у дома, с обещанието, че ще й запише парче и остави другата си участничка да продължи и да се бори за голямата награда.


„С партньора ми си бяхме обещали да вземем едно момиче под крилото си. Вече я избрахме и за това няма смисъл повече да се бори за оставане в предаването”, каза Миро и с това аргументира решението си, писа „Уикенд“.


Нечестните игри в предаването за първи път обаче бяха толкова очевидни и предизвикаха гнева на зрителите. Фенове на риалити формата скандираха гневно мафия и буквално втрещиха водещите Виктория и Мартен.


Двата не успяха да заглушат народното недоволство и гледаха, сякаш самите те, са виновни за ексцесиите. А междувременно зрителите са категорични, че всичко е предрешение и победителката е добре известна още от старта на предаването.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Роси
преди 3 години
0
Не само в това шоу, във всяко издание в България всичко е предрешено. Едва ли някой може да каже дори само един победител, който е избран честно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени