Магапаса стана тираджия в САЩ като Мишо Шамара (Изкарва по $ 100 000 годишно)

4799
17 Декември 2015, 18:03


Добрин Петров, далеч по-известен с прякора си Магапаса, звезда в чалга-жанра преди години, днес е тираджия в САЩ, разбра HotArena.

 

Подобно на много нашенци в страната на неограничените възможности и той е подкарал огромен камион и печели доста повече, отколкото му носеха ангажиментите в „Пайнер” у нас, пише „Уикенд“.

 

През последните години нищо не се чуваше за изпълнителя на гръцки хитове. Мая и Магапаса като дует грееха сред звездите на чалгата през 90-те години. Двамата обаче се разделиха и Мая се установи в САЩ. През това време Магапаса се грижеше сам за дъщеря си Кристиана. Той я изпрати при майка й едва преди 5 години с идута момичето да получи по-добро образование и професионална реализация в САЩ .

 

По това време музикантът се кълнеше, че няма сила, която да го изстреля в Щатите. Беше категоричен, че ще стои тук и ще се бори до последно.

 

Казваше, че ще замине от България, само ако се убеди, че тук нещата не се получават. Е, вероятно вече се е убедил, защото и Магапаса се вля в нашенската имиграция в Щатите и подкара тир из Америка.

 

Да си шофьор на грамаден камион зад океана всъщност е доста доходно и уважавано занимание. Тези хора обикновено сами си осигуряват товарите и пътуват страшно много. Затова пък получават доста добри пари, категорични са запознати със занаята.Те вземат такса за всяка измината миля и това прави професията предпочитана от мнозина. Ако са добре организирани при намирането на товари, за един месец могат да си докарат по $ 10 000, но често стигат и до много повече, казват запознати с тарифите. Годишните приходите на усърдните тираджии прехвърлят 120 хиляди долара, а това е доход, който в САЩ се приема за над средното ниво.

 

Рапърът Мишо Шамара е друг известен нашенец, който кара камион из САЩ. Още през 2014 г. той се засели със семейството си в Чикаго. В началото започнал работа като наемен работник във фирма на българин. Плащали му по 15 долара на час. След като спестил някой и друг долар, Шамара подкарал собствен камион.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ъ
преди 2 години
0
Не знаех, че Мишо Шамара живее в Чикаго вече. Леле, дълъг път извървя този мъж... От Варна, през София, през звезда на България и десетки хиляди продадени албуми тук, което си е постижение, та до там! Да е щастлив! Всеки се спасява от кораба, накъде може. Не останаха хора в България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени