Маги Халваджиян живее в невиждан лукс сред мивки от злато и собствен киносалон (Снимки от палата на продуцента)

https://hotarena.net/laifstail/magi-halvadjiian-jivee-v-nevijdan-luks-sred-mivki-ot-zlato-i-sobstven-kinosalon HotArena.net
Маги Халваджиян живее в невиждан лукс сред мивки от злато и собствен киносалон (Снимки от палата на продуцента)
Маги Халваджиян, който наскоро оглави класацията на „Форбс“ за български знаменитости, отдавна е превърнал продуцентството в печеливш бизнес, научи HotArena.

Маги и съпругата му Кремена, живеят изключително луксозно, почиват в екзотични курорти, пътуват по цял свят, а от 6 години се ширят в уникална къща. Имотът се простира на 600 кв.м. и се намира в Панчарево.

Цялото обзавеждане е дело на Кремена. По нейна идея домът има два хола, 5 стаи, 3 бани, дори и киносалон. Той е любимото място на фамилията, а в залата има 9 места.

Обзавеждането на дома е в рустикален стил, прилича на къща от приказките, а основен елемент са розите, които присъстват навсякъде. В една от баните е поставено огромно джакузи, а до него огромен френски прозорец. Срещу него пък има плазма с внушителни размери. Батериите на мивката и бидето са със златна украса.

Може би най-много пари и усилия Кремена е хвърлила в двата хола. В единия има лежанка поръчана от Италия, а в началото отказвали да я изпратят, защото била спряна от производство. Кремена обаче успяла да се сдобие с желаната мебел. Вторият диван Кремена чакала 6 месеца, той е дело на дизайнера Рош Бобоа, чиито произведения стартират с цени от няколко хиляди долара нагоре. Канапето на Халваджиян е тапицирано с платове на „Кензо“. Този диван е най-голямото Бижу в хола.

Гардеробната е с размер на цяла стая пълна с етажерки и рафтове, пише „Галерия“.

7 Коментара

MINCHO

преди 7 години

Е КАКЪВ ЛУКС БЕ,ХОТАРЕНА??? ХАХАХАХАХА... С ЛАМИНАТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА 13 000ЛВ ЦЯЛОТО МУ ОБЗАВЕЖДАНЕ СТРУВА ТОЛКОВА :) НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ,МНОГО ЕВТИНИ МЕБЕЛИ Е СЛОЖИЛ!!!!!

Коментирай

х

преди 7 години

Тези снимки са толкова стари вече.... Това им обзавеждане е от преди 10 години, че и нагоре. Познавайки Кремена и нейната страст към промяната, към различното и към новото, със сигурност вече поне няколко пъти насам е сменила основно обзавеждането у дома или поне много неща от него. С парите, които имат, нормално е. Все пак и колите им са едни от най-скъпите в страната, и изобщо напълно разбираемо е да е номер 1 за Форбс -България.

Коментирай

jenn

преди 7 години

Може ли да ми кажеш откъде да се обзаведа за 13хил лв, нещо подобно като на снимките. Съвсем серриозна съм.

Коментирай

meibi

преди 7 години

Не виждам лукс голяма плазма джакузи злато и тн най обикновено он Бзавеждане което е мн старо и вече е смен3но тя има вкус

Коментирай

Леда

преди 7 години

Домът си е техен и са обзавели както си искат. Едва ли някой освен тях го намират за луксозен и стилен!

Коментирай

777

преди 7 години

КИЧ

Коментирай

Zzz

преди 7 години

Да е жив и здрав изкарал си е честно парите...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.