Маги Желязкова хвърли око на бизнеса на Русата Златка (партньорки ли ще станат или конкурентки?)

2347
20 Декември 2015, 15:00


Миската Магдалена Желязкова твърдо е решила да стане част от модния бизнес, разбра HotArena.


Желанието ѝ е не да бъде рекламно лице на някоя марка, а да създаде своя собствена. Маги отдавна имала подобни мераци, но все ги отлагала.


Сега обаче Желязкова била непреклонна пред желанието си, вдъхновена от успеха на своята приятелка Златка. Модната линия на Райкова "Bless" става все по-успешна и разнообразна и това накарало Маги да пожелае двете да правят общ бизнес, пише "Уикенд".


За сега колекцията ѝ с дрехи още била по скицниците у дома. Маги изчаквала да свърши предколедната суматоха, за да се обърне към надеждни шивачки.


Тя щяла сама да си измисляла моделите и имала нужда от малко помощ, за да ги превърне в реалност. В главата ѝ се въртели различни идеи за рокли, клинове и тениски с щампи, които да предлага на тийнейджърите. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лейди
преди 2 години
-1
Миличка нищо лично но след толкова оборот който е навъртяла и след всички гадости които е направила ,не съм сигурна че нормален мъж би проявил интерес към нея.Да определено има напредък а именно че не е с някой 100 годишен за пари а с младо момче по любов. Факт е обаче че за дизайнер не става.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
че е боклук, боклук е, но
преди 2 години
-3
Тя и за пари, когато ходеше , пак с млади ходеше. А за дизайнер дали става казват дрехите й, и дали се купуват. Щом има развитие бизнеса й означава,че става за дизайнер, колкото и да ни харесва на нас или не. Пък то времето ще покаже, все пак е в началото си! Сега набира опит. Този бизнес се доказва с годините развитие , не от първата колекция...Дава заявки!
финансов експерт
преди 2 години
-3
Бизнеса на русата Златка....Хахахахахахахахааааааааааааааааа хора кой бизнес бе -с дрехите от циганската махала. Защо не спрете с тия глупости. Маги Желязкова поне това е завършила,престанете да пишете за бездарните напъни на проститутката
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аман от експерти
преди 2 години
-4
Много добре е тръгнала и има добра колекция от рокли...За ежедневието и за специални случай и никак не са лоши и по джоба на българката. Защо говорите глупости? Да, проститутка е , но се бори и прави, създава нещо свое , а не лежи само на гърба на богатите си гаджета, което е показателно и за похвала. Има развитие, за разлика от други проститутки! Има и висше образование. Как го е вземала , никой не може да докаже. Факт е, ,че го е завършила и не е с купена диплома. Аз не я харесвам изобщо , като човек, но не може да не се отбележи и положителното и развитие в посока към добро.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени