Маги Желязкова отказа второ бебе (Няма да имат общи наследници с новия й приятел Георги)

4271
30 Април 2015, 17:00


Маги Желязкова зачеркна от бъдещите си планове опцията „второ майчинство”, разбра HotArena!

 

Екзотичната „Мисис България 2003” изживява бурна любов с новия мъж в живота си, старозагореца Георги Костадинов, с който взеха категорично решението да нямат свой общ наследник, пише „Уикенд“.

 

Къдрокосата манекенка живее на семейни начала с мускулестия Жоро вече повече от година. Макар да стана ясно, че бракът й със съпруга й Борислав Желязков – Боби Манекена е към края си още след участието й във „ВИП Брадър” през есента на 2013 г., дълго време след това Маги пазеше мълчание за развода си и не разкриваше самоличността на новия си партньор.

 

„Примирявах се с факта, че Боби ме прие за даденост. Животът ни се превърна в рутина. Когато партньорът ти смята, че твоето мнение не е толкова важно, не те изслушва, не иска да говори с теб, тогава нещата приключват. Ние просто загубихме комуникация, отдалечихме се, но правехме компромиси заради сина ни.

 

С Георги е различно. От първия ни ден имаме прекрасна комуникация. Той ме допълва на 100%. Именно това е нещото, което ме накара да направя крачката с Боби. Ако не се беше получила тази спойка, тази симбиоза между мен и Георги, никога нямаше да се разделя със съпруга си”, разказвала е как се е стигнало до подмяна на половинката й Маги.

 

И въпреки, че е открила сродната си душа тв водещата не смята да скрепи връзката си с дете. С Жоро имат наследници от предишните си връзки – синът на Маги, Боби, през лятото ще кандидатства в езикова гимназия, а Георги е баща на 9-годишно момче и на дъщеря-тийнейджърка. „Напук на всякакви грозни слухове, аз нямам репродуктивни проблеми.

 

Истината е, че двамата с Жоро решихме да нямаме общо дете, защото вече си имаме големи. А с тези големи деца около мен, не се виждам с бебе и количка. Прескочих този момент”, призна наскоро Маги пред Вихра Петрова. Умувайки върху този важен въпрос с Георги били единодушни, че искат общо бъдеще, в което да си гледат заедно трите деца, но и да си обръщат внимание и на себе си.

 

„Искаме да пътуваме на далечни дестинации, да си живеем живота. Вече имаме и избрана дестинация - Африка. Ако бях срещнала Жоро две години по-рано, може би щяхме да имаме дете, но сега на 40, тепърва, не!”, безкомпромисна е Желязкова.

 

Хармонията между нея и Георги, вече е налице и между трите им деца. А в началото на връзката им нито на нейния син, нито на неговите деца им е било лесно да приемат доведения баща и мащехата.

 

„Наистина първоначално бяха стреснати и шокирани. Най-вече децата на Жоро, тъй като все пак съм известна личност и техният баща попада в медийното пространство заради мен. Тази фаза обаче за щастие премина, сега всички се разбират прекрасно”, доволна е манекенката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маймун
преди 3 години
0
Абе кви са тези нещастни физиономии.??Този ми прилича на миньор...изтерзан, но сниман до дъртата известна чанта!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 3 години
0
Ще си вържа черно, че Магито Маймуната няма да се възпроизвежда повече!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени