Маги Желязкова и новият й проговориха: Бившите ни знаеха отдавна (ПЪРВА ИЗПОВЕД)

4970
30 Април 2014, 10:52


Редакторска плесница

 

„Не исках нито да лъжа, нито да играя двойни игри. Боби не беше учуден, той усещаше накъде отиват нещата. Двамата се бяхме отдалечили много, но правехме компромиси единствено заради малкия. В един момент обаче децата порасват и започват да си имат свой живот и да нямат нужда от нас. Тогава оставаме само двамата“, разсъждава Маги Желязкова в първата си изповед заедно с новата си любов, научи HotArena.net.

Мъжът до нея Георги е лаконичен и предпочита да не говори много. Разгорещява се единствено, когато стане въпрос за децата.

 

„Децата са преди нас, преди всичко! И за двама ни няма нещо по-важно от тях“, казва мъжът до Маги Желязкова.

 

Дълго време тв водещата запазваше мълчание около слуховете за развода й с Боби Манекена. Сега го отчита като грешка. Това даде повод на медиите да спекулират със ситуацията и именно затова сега дава първото интервю пред „Story“, разкривайки истината.

 

Голямата любов

 

Всъщност Маги и Георги са се познавали отдавна, но бегло. Преди известно време съдбата ги среща отново. Започват да си говорят за миналото, за отношенията между хората, за брака. Така разбират, че всеки има някакъв проблем и нещата не вървят.

 

„С всяка следваща реплика и среща усещах, че Георги ме допълва на 100% и че в отношенията ни има нещо повече от първосигнално привличане. Именно това е нещото, което ме накара да направя тази сериозна крачка. „Ако не се беше получила тази спойка, тази симбиоза между мен и Георги НИКОГА, ама никога нямаше да се разделя с Боби“, връща лентата назад Маги.

 

С бившия й мъж успяват да запазят отношенията си. Нещо повече – двамата се усещат много по-близки отпреди и заключват, че като приятели са си по-ценни.

 

Децата

 

Маги признава, че на нито едно от децата не им е лесно. Георги също има дете и всички те неминуемо са забъркани в любовта на родителите им. „Толкова жестоко бръкнаха в сърцето ми с разни писания, че съм си зарязала детето, че съм лоша майка! Аз съм с плаващо работно време, а какво да кажат тези, които работят по 12 часа на ден?! Моето дете винаги е било спретнато, а вкъщи – чисто и подредено“, вбесява се Маги по темата.

 

„За малкия Боби нищо не се е променило, защото през повече време с баща му сме били разделено – аз в София, той – на морето. Той няма проблем с това“, доволна е Маги.


Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hana
преди 3 години
0
Mi toi niama, prost polizai i ohrana.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
0
Само сте забравили да я попитате Гошо ще осигурява ли и той джипове с охрана и прислуга,че тя много обича така да се показва.....Щото ако му е трудно само с лафмуабета не го виждам да изкара дълго.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ANA
преди 4 години
0
K U R V A
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 4 години
0
Каква идилия, браво, направо ми се насълзиха очите!С една дума - давайте, изневерявайте - цялата рода е много щастлива от това!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 4 години
-1
Магдалена обича паричките,така че този ,ако няма ,тя трудно ще издържи само на сладки приказки и секс.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени