Маги Желязкова: Имам непоносимост към Венета Райкова! (+Още разкрития)

4606
30 Септември 2014, 15:30


Култова реплика на Маги Желязкова е, че Венета Райкова задава едни и същи въпроси от 1996 година насам. Това поражда и въпроса дали има лична вражда със скандалната журналистка. Маги е категорична, че не е имала спречквания с другата, а просто не може да я понася, узна HotArena.net.

 

Не симпатизира на блондинката и не я възприема като водещ. „Искам да гледам на екрана водещи, които са интелигентни, влизат по-навътре в тематиката и имат доста по-богат речник от това да питат: „Колко ти струва еди-кое си? Имаш ли диаманти? Кой ти купи тази кола? С кого си спала?”.

 

Маги и Венета са участвали в един сезон на „ВИП Брадър“, но тогава не се е случило нищо, което да влияе днес на мнението на брюнетката за блондинката. „Ние имаме непоносимост една към друга. Не харесвам този манталитет на водене, все едно чоплим семки на пейката. Не обичам този тип журналистика и не ми допада тази пошлост от екрана, когато гледам Венета Райкова“, категорична е Желязкова.

 

В деня на рождения й ден преди месец, нейният любим Георги катастрофира. Той е пътувал от родния си град Стара Загора към София. Обадил й се, за да й каже, че се е случила малка злополука, заради която ще закъснее.

 

Маги без да се замисля тръгва към него. Когато пристигнала на мястото на произшествието, видяла колата му в едно дере – изпотрошена. На същото място имало четири смъртни случая преди време.

 

Моделката загубила желание и не отпразнувала рождения си ден, пише сп. “LoveSTYLE”.

 

С Жоро са се запознали преди много години в компания, но след това не са се виждали. Любовта им е пламнала след като Боби Манекена и Желязкова се скарали и той й казал да си събира багажа и да се маха.

 

Била е много обидена и е отишла на морето при нейни приятелки, където Георги е бил с кучето си. Той е отишъл при нея и я е попитал да ли си спомня, че се познават. Седнали на една маса и в продължение на четири часа си говорили. След това я е поканил на вечеря, и тогава започнало всичко.

 

На тръгване от морето Маги си казала – как може той да й пасва и като характер и като половинка. Решила, че иска да бъде с този човек, но той също бил семеен. Малко им е трябвало, за да решат, да се разделят с половинките си.

 

Желязкова дори споделя, че за първи път е толкова влюбена. Боби и Жоро са родени на една дата (8 януари), но моделката признава, че нямат черти, по които да си приличат.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мм
преди 3 години
-1
А каква водеща е г-жа Желязкова? Никога не можах да издържа до края на нейно предаване. А в "Денсинг старс", щом видех нейната физиономия, веднага отивах да хапна, докато приключат нейните въпроси.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени