Маги Желязкова се прави, че е щастлива (В действителност било обратното)

2642
25 Февруари 2014, 15:00


След раздялата си с Борислав Желязков Маги не спира да информира почитателите си във Фейсбук колко е щастлива с новата си любов. Злите езици обаче тълкуват споделянето на радостните емоции като лъжливо, а истината била точно обратното на това, което бившата моделка демонстрира, научи HotArena.net.

 

Добре осведомени източници твърдят, че Маги е взела решението да сложи край на 13-годишния си брак с Боби Манекена в края на 2013, но той пък е бил инициаторът на раздялата.

 

Наранена от краха на семейството й, се хвърлила набързо в нова връзка. От нея моделката извлича полза най-вече в това да натрива носа на бившия си съпруг и да го накара да вярва, че с новия е по-щастлива, пише сп. „Блясък“.

 

Въпреки цялата еуфория на Маги, според нейните близки тя лъже, че е радостна. Заявяват, че тя все още обича Боби, но е много огорчена.

 

А какви точно са статусите й? Ето ги – „Разстоянието няма значение, когато всичко е ЛЮБОВ! Благодаря ти, че си ти и че те има!“, „10 градуса, слънчево е и времето вътре в мен. Шофирам, доставя ми удоволствие. Правя го с чувство... Родена съм за това. Липсва ми само един човек на седалката до мен, но скоро ще е тук“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени