Маги на Слави проговори и шокира: Вдигам сватба, Трифонов ще е на първия ред (В какви отношения са любимите й мъже?)

8912
25 Януари 2017, 10:46


Маги Ангелова, станала известна като Маги на Слави, разкри истината за отношенията си с шоумена, научи HotArena.


Красавицата от години се подвизава като психоложка и си е първа дружка и съдружничка с Наталия Кобилкина. Тя пък е близка със Слави и видимо между трите цари мир и разбирателство. Нещо повече - Маги споделя, че бъдещият й съпруг Елисавет Ъков е в много добри отношения с Трифонов и между баджанаците няма никаква вражда.


Ангелова е категорична, че е запазила приятелския тон с шоумена и той винаги ще бъде част от живота й, в който е оставил ярка следа. От дистанцията на времето тя преосмисля връзката си с него и я анализира доста философски. Маги се оказа единствената жена, на която Слави се е обяснил в любов, и то пред цяла България. Това обаче не я кара да се чувства единствена и неповторима. Явно благодарение на психологията е стигнала до извода, че просто е успяла да даде на Дългия това, от което е имал нужда на онзи етап.


А сега дава и получава любов от своя бъдещ съпруг Елисавет Ъков. Той видимо е пълна противположност на шоумена, но се оказва сродната душа на псхиложката. Двамата са заедно от доста години, имат и дъщеря и вече са на мнение, че им е време за сватба. А на венчавката Трифонов е сред сигурните гости. Двамата любими мъже на Маги се познават и са си приятели, а за вражда и дума не може да става.


Не може да се вярва и на слуховете за раздяла между Ангелова и Ъков. Заговори се, че неговият бизнес със спортни стоки е фалирал и това е станало причина за раздор. Но, всъщност, двамата са все така заедно и се подкрепят в начинанията си. А тя не крие, че получава помощ и от Слави, за което Елисавет няма нищо против. Въобще, цари пълна идилия!


Красивата блондинка е успяла да постигне не само хармония в личния си свят, но и успех в кариерата. Маги споделя плановете си за разширяване на дейността си. Вероятно затова и бе уловена по папараци на лов за нов офис. Тя не спира и с общите проекти с Кобилкина. Двете нахъсват млади дами как да бъдат успешни и желани срещу съотвената сума.


Явно съветите на Ангелова са тествани първо върху нея, защото е спечелила и успява да задържи любовта и уважението не на един, а на двама мъже, сред които и ерген №1 на България, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени