Маги на Слави стана втората Наталия Кобилкина (Ето с какви интересни неща се занимава сега)

5299
23 Ноември 2014, 14:00


Психоложката Магдалена Ангелова, бивше гадже на Слави Трифонов, се е насочила към обучаване на жените в тънкостите на съблазняването и прави хиляди левове от опита си в това, узна HotArena.net.

 

А такъв психоложката има в изобилие, ако се вземе предвид факта, че и днес Дългия я носи на ръце, пише в. „Уикенд“.

 

От почти година бившата манекенка Маги се опитва да възобнови практиката си на експерт по човешките отношения. Преди това блондинката роди първото си дете от бизнесмена Елисавет Ъков, който внася спортна екипировка у нас. Той обаче предпочита да остане в сянката не нейната медийна популярност и двамата рядко афишират отношенията си публично.

 

Единственото обявление свързано с връзката им бе раждането на дъщеричката им. Днес малката Ангела е вече във възраст за детска градина и майка й отново се е посветила на призванието си – да обучава и помага на мъже и жени да открият своите най-силни страни.

 

Самата Маги има самочувствие, че може да бъде пример за това как човек постига успехи в живота с помощта на умението си да общува добре. Още повече, че досега винаги е била обграждана от мъже с възможности. Двигателят в кариерата на психоложката, която има амбициите някой ден да се превърне в основен фактор у нас, обаче не е съпругът й, а първото й сериозно гадже – Слави.

 

Той в първият, който помага на Маги и продължава да я подкрепя и днес – 12 години след раздялата им. На него варненката дължи както центъра, в който провежда сеансите и семинарите си с клиенти, така и част от най-щедрите си пациенти.

 

„Той е част от живота и пътя ми. Благодарна съм му за всичко, което е направил за мен. Бил е един от основните ми учители, за да съм това, което съм сега и съм му благодарна. Научила съм от него много неща, които съм оценила не на времето, а когато е дошъл съответният момент. Преживяли сме много и сме си дали много. За мен той е специален човек с много ценни качества и добродетели”, отговаря на въпросите за отношенията си с Дългия бившата манекенка.

 

С това леко подценява факта, че Трифонов и е подарил жилище от 120 кв. м в квартал „Драгалевци” и е основал центъра й за психология. Той е и човека, помогнал на Маги да се изучи в частен университет по времето, в което тя отдавна е слязла от модния подиум и не печели пари с външността си.

 

Покрай Трифонов, с когото продължават епизодично да се чуват, Маги се запознава и с известната сексоложка Наталия Кобилкина. Не е тайна, че именно Дългия популяризира името на рускинята, като я покани да води рубрика в шоуто му.

 

Това продължи едва 2 месеца, но за Наталия остава най-сериозната реклама, която е получавала до сега за практиката си. Благодарение на Слави семинарите на Кобилкина започнаха да се пукат по шевовете от хора, а рускинята не може да се оплачи от липса на добри финансови постъпления.

 

От няколко месеца обаче двете бивши протежета на Дългия са се надушили и са решили да стартират общ проект. Наталия е взела за помощник в популяризирането на своята академия за щастливи жени бившата половинка на Слави Маги. Двете са се е заели развиват различни проекти, които целят да помогнат на дамите да се сдобият с половинка, която да изпълнява всичките им желания.

 

На практика академията им напомня изумително придобилата в Русия академия за златотърсачки. Учреждението там цели да намери на заможни милионери красиви млади момичетата, а самите момичета пък се налага да развиват не само своите умения в леглото, но и изкуството да поддържат интереса на партньорите си след секс.

 

Двете психоложки дори са направили своя интернет телевизия, в която всяка седмица разискват определена тема свързана с любовта, секса и отношенията между партньорите в живота.

 

„Много е важно в забързания делник, да програмираме време за любов и гушкане с партньора си. Трябва да знаем какво конкретно искаме в отношенията си, за да го получаваме. Ние жените сме тези, които подхранват мъжката сила и правим мъжете такива, каквито искаме – богаташи или бедняци”, обяснява в семинарите си Маги. А на нейния нюх за мъжете, може да се вярва.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени