Мая Илиева крие Шванца в къщата на Главния в Доменикана (Подробности)

3974
26 Април 2015, 13:14


Варненският бандит, обявен за издирване, Николай Иванов-Шванца, се укрива в далечна Доминикана, а негова покровителка е Мая Илиева, узна HotArena!

Шванца и Мая Илиева станаха двойка в края на 2008 г. Само три години по-късно обаче пътищата им се разминаха. Въпреки това Мая не могла да откаже закрила на старото си гадже, обясняват запознати. Тя скрила Шванца в къщата в Доминикана, която е закупена преди години от Георги Илиев, пише „Уикенд“.

 

Да припомним, че Шванца, който е син на бармана Радко Иванов-Радул от „Златни пясъци”, изчезна след като беше разбита бандата на Радослав Калчев - Черния Роди. Според МВР тази групировка, която от години пласира наркотици, е екзекутирала семейство Дамянови и варненския бизнесмен Борислав Манджуков.

 

През януари, когато ченгетата тръгнаха на лов за хората на Черния Роди, в ареста попадна и бившият любовник на Мая Илиева. Той обаче набързо се измъкна на свобода, дори без да му бъде повдигнато обвинение за участието в групата за поръчкови убийства. Тогава Шванца предвидливо изчезна от страната.

 

Докато той се радва на свободата в далечна Доминикана, бившите му другари пропели срещу него.

 

Те го натопили като шеф на банда, която пласира кокаин. МВР отново запретна ръкави да го търси, но от него вече нямаше и следа. Обявиха го за издирване, но досега още не са го намерили. Междувременно маскирани ченгета атакуваха дома на Шванца на ул. „Нарцис” в Цветния квартал на Варна. Намериха обаче само баща му Радул и 9-годишния му син.

 

Според източниците ни в МВР подозирали, че Мая Илиева има пръст в изчезването на бившия си възлюбен. Но едно са подозренията и оперативните данни, друго доказателствата. Затова Мая не е викана дори на разпит.

 

Факт е, обаче че тя доста демонстративно захвърли траура си точно заради варненския плейбой.

 

Вдовицата на Главния дори не се посвени да го покаже публично, макар че Ники не блести нито с външност, нито с богатство или кой знае какво завидно социално положение.

 

В началото на бурната им връзка медиите много се забавляваха да тълкуват какво значи прякорът му Шванц. Истината се оказа доста прозаична – псевдонимът бил заимстван от името на моториста Кевин Шванц. Любовникът на Мая Илиева от малък си падал по моторите, дори станал шампион по картинг.

 

По-късно Шванца, подобно на баща си, се опитва да се впусне в ресторантьорството в „Златните пясъци”. Наема заведение в хотел „Шипка”, но не му потръгва. Друго негово официално занимание е автомивка във Варна, но сега с нея се занимават наематели.

 

Никакъв официален бизнес не може да докаже големите кинти, които явно демонстрира наследникът на бармана Радул, считат запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени