Мая Илиева през сълзи: Без Жоро съм гола и бедна! (Вижте прочувственото й обяснение в любов)

https://hotarena.net/laifstail/maia-ilieva-prez-salzi-bez-joro-sam-gola-i-bedna HotArena.net
Мая Илиева през сълзи: Без Жоро съм гола и бедна! (Вижте прочувственото й обяснение в любов)

На 25 август се навършват 11 години от убийството на Жоро Илиев, а вдовицата му Мая за пореден път доказа, че любовта й не си е отишла с него, разбра HotArena.

Мая Илиева е не просто вдовица, тя дори не желае да я наричат така, защото още носи брачната си халка и се е зарекла никога да не я свали. За нея няма да се намери друг мъж на света, който да успее да замени убития на 35-годишна възраст Георги Илиев. Нейната голяма и единствена любов, с която смъртта ги раздели. След него тя имаше и други мъже, но те не стигнаха до там, където има място единствено за Жоро.

Мая никак не обича да дава интервюта и да е публична личност, но не пропуска да напомни на всички колко много обича покойния си съпруг и как времето не е променило нито любовта, нито болката. Тя написа прочувствено послание във фейсбук, което за нула време събра хиляди харесвания и споделяния и насълзи много очи, защото е пропито с болезнена истина.

\"Веднъж пих кафе със съпруга ми . . . Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.

Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах . . . Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.

Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и беднa.“

Тези тежки думи, пропити с цялата тъга на света, едва ли могат да оставят някого безразличен. Днес Мая Илиева видимо има всичко, за което може би някои си мечтаят, но тя си мечтае само за едно - да бъде отново с Жоро в онова мизерно кафене, пише kliuki.bg.

10 Коментара

Eeeee

преди 7 години

Не знам как да го кажа ама госпожата да иде на психиатър.Най-добре!!!Мъж,който ми каже хайде прибирай се аз оставамче в Домби е пълно с курви да наеба някоя....НИКОГА НЕ МОГА ДА ГО ОБИЧАМ!!А това ....и беше на госпожата ежедневието!!Мъж,който е погубил стотици невинни животи...не може да предизвика чувството ЛЮБОВ у никоя нормална жена!!По тази причина баба Мая да заминава да се лекува и да не се излага с тия статуси.

Коментирай

f

преди 7 години

Съгласна с коментара под мен. И да добавя, че това писмо очевидно не го е писала Мая, защото тя с Жоро никога не е била бедна. Срещнали са се след като те вече с брат му са започнали с кражбите, грабежите и рекетите (много "достойна" работа!). А и самото ниво на писмото е прекалено елементарно за 40-годишна жена. Прилича по-скоро на нескопосан превод от някакъв друг език. Странно обаче как жена на 40 години се впечатлява от подобно посредствено текстче с елементарен изказ, че и го споделя. И е нормално , че "те не стигнаха до там, където има място единствено за Жоро", защото това, заради което тя го е обичала е било, че е предизвиквал възхищение у нея с авторитета си, с позицията си сред хората, с парите си... В днешно време мъже с качествата, които са я впечатлили у него, все още ги има в изобилие. Проблемът е, че те не биха и помислили да се занимават вече с нея и вече няма кой да я погледне. А то и нея Жоро не я е погледнал заради човека, който е и заради някакви лични, неподвластни на времето качества. Изобщо никога не са имали някаква духовна връзка - серийна метреса и бандит! Така че при липса на такава е смешно да се говори и за "любов". Погледнал я е заради младостта й и относително добрия външен вид, както такъв тип мъже винаги са си избирали жени. Нищо по-дълбоко не е имало, колкото и тя да си го навива на пръста. Както беше казал някой, с времето всеки човек се измисля история за себе си/ ново минало, и започва сам да вярва в него. И на нея сега, виждайки се сама, остаряваща и пренебрегвана от големите играчи, й се иска да се потопи в света на спомените и е склонна да идеализира миналото си, в желанието си да вярва, че някога е имала всичко и че е имала нещо много дълбоко. Той е ХАРЕСВАЛ (не обичал!) външността й и от нея се е чувствал привлечен, защото това е, от което се чувстват привлечени всички непоправими курвари, а тя изпитва носталгия не толкова по него, колкото по живота си с него и положението, което е имала, докато е била с него и което сега вижда и осъзнава, че никога повече няма да има. Не е като да е пак на 16-17, когато е била с една мутра, после да я смени с друга и т.н. Минали са ти годинките, Майче. А избирайки такъв мъж, е било ясно, че ще останеш вдовица много скоро и ще си обречена на самотни старини, защото самата ти вече никога няма как да се прекориш и да бъдеш с някой обикновен, а на 35 вече е късно да омаеш нов бандюга. Всеки си живее с последствията от изборите, които е направил.

Коментирай

f

преди 7 години

времето качества. Изобщо никога не са имали някаква духовна връзка - серийна метреса и бандит! Така че при липса на такава е смешно да се говори и за "любов". Погледнал я е заради младостта й и относително добрия външен вид, както такъв тип мъже винаги са си избирали жени. Нищо по-дълбоко не е имало, колкото и тя да си го навива на пръста. Както беше казал някой, с времето всеки човек се измисля история за себе си/ ново минало, и започва сам да вярва в него. И на нея сега, виждайки се сама, остаряваща и пренебрегвана от големите играчи, й се иска да се потопи в света на спомените и е склонна да идеализира миналото си, в желанието си да вярва, че някога е имала всичко и че е имала нещо много дълбоко. Той е ХАРЕСВАЛ (не обичал!) външността й и от нея се е чувствал привлечен, защото това е, от което се чувстват привлечени всички непоправими курвари, а тя изпитва носталгия не толкова по него, колкото по живота си с него и положението, което е имала, докато е била с него и което сега вижда и осъзнава, че никога повече няма да има. Не е като да е пак на 16-17, когато е била с една мутра, после да я смени с друга и т.н. Минали са ти годинките, Майче. А избирайки такъв мъж, е било ясно, че ще останеш вдовица много скоро и ще си обречена на самотни старини, защото самата ти вече никога няма как да се прекориш и да бъдеш с някой обикновен, а на 35 вече е късно да омаеш нов бандюга. Всеки си живее с последствията от изборите, които е направил.

Коментирай

f

преди 7 години

и осъзнава, че никога повече няма да има. Не е като да е пак на 16-17, когато е била с една мутра, после да я смени с друга и т.н. Минали са ти годинките, Майче. А избирайки такъв мъж, е било ясно, че ще останеш вдовица много скоро и ще си обречена на самотни старини, защото самата ти вече никога няма как да се прекориш и да бъдеш с някой обикновен, а на 35-40 вече е късно да омаеш нов бандюга, както си правила с лекота на 16 години. Всеки си живее с последствията от изборите, които е направил.

Коментирай

преди 7 години

Жалка си, "драга"! Ти да не би да си им светила? Много си компетентна? Това, че въпросното стихче не ти влияе, не означава, че е елементарно! Напротив, елементарната си ти, защото не можеш да вникнеш в думите! Какво ли разбираш ти от любов:)))))) Съдейки по коментарите ти, не си нищо повече от една комплексирана, самотна и озлобена женичка, дразнеща се на всеки! Какво се пениш все едно става въпрос за някой твой близък??? Ахахаххахах Колко реда още ще избълваш??? Честите ти публични излагации говорят за наличието на проблем. Имаш нужда от специализирана помощ! Лекувай се, не е нормално това състояние!

Коментирай

Мил3

преди 7 години

Като гледам, към който и да си адресирала посланието си, не те е отразил, затова аз ще ти го кажа (въпреки че и аз не те отразих, защото прочетох само до "светила"). Не, не им е светил/а. Сигурно си е имал/а по-важна работа, но чисто и просто следва логиката. Явно ти не успяваш.

Коментирай

Мил3

преди 7 години

Жалката май тук си ти, че вероятно за теб "голяма любов" са отношенията между мъж, който непрекъснато си го завира във всяка прилична дупка и жена и й изневерява така, че и 11 години след смъртта му още се говори за изневерите му и все излизат нови и нови и една вечно жена търсеща парите и положението и търпяща какво ли не в името да ги има.

Коментирай

горката

преди 7 години

от глад е умряла тцтцтц, не ги е срам

Коментирай

aaa

преди 7 години

abe samo na mene li taq mi prilicha na ciganka? pogledne q v lice na drugi snimki v internet murgava e ima 4erti v liceto ima nqkakva smeska tursko cigansko ne e 4ista balgarka! nqma nachin ako se zagledate v chartite na liceto i lichi che ima neshto cigansko tursko! 100% tova ne e chisto balgarsko lice ne e chista balgarka s prosto oko se vijda ot vseki normalen vsebe uvajavasht i poznavash svoqta narodnost balgarin!

Коментирай

la

преди 7 години

Това е най-обикновено статусче във Фейсбука, което си го споделят разни "вдъхновени" персони. Изтъркано

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.