Мая Илиева с брачна халка 11 години след смъртта на Георги (Ще успее ли някой да го измести?)

12217
17 Май 2016, 11:45


На безименния пръст на Мая Илиева все още блести венчалната халка от сватбата й с Георги Илиев, разбра HotArena.


Вдовицата на Главния не е махала бижуто със сантиментална стойност дори 11 години след убийството на непрежалимия й съпруг. Мая винаги е споделяла в свои интервюта, че няма да се намери мъж, който да замени нейния Георги в сърцето й. За да бъде това ясно на всички, тя размахва халката, която е символ на свързаност до живот.


„Ако можех да избирам сега, бих избрала същия път, щях да съм с Жоро, бих постъпила по същия начин. Което означава, че аз съм имала прекрасни години, имала съм любов. Единственото тъжно нещо е, че човек среща такава любов само веднъж в живота си – точно този тип любов. Но тя си заслужава всички жертви“, заявила вдовицата пред приятелки. 

Илиева направи няколко опита да преоткрие любовта, но явно с тях се е убедила, че няма друг като Георги. Най-известната й авантюра бе тази с Ники Шванца. Тогава Мая си отнесе куп критики, че много бързо е прежалила Главния, защото бе минала само година от смъртта му, пише "Всеки ден".


Стигна се дотам майката на боса на ВИС-2 да спре да си говори с нея и липсата на комуникация между двете продължава и до днес. В момента Мая е сама, само със спомена за Илиев, след като преди година се раздели с Шванца. Междувременно плъзна слух, че варненецът е поръчал нейното убийство, за да заграби наследството на Главния.


„Мая винаги е обичала Жоро Илиев. Изцепката й с Ники Шванца бе отчаян вик за любов, тя просто щеше да се побърка, ако бе останала сама с децата. В нейното сърце Жоро остава №1 завинаги“, казват приятели на смуглата красавица.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени