Майката на Бербатов не ще парите му (Живее в порутена панелка, на фона на дома му за милиони)

2549
08 Юни 2014, 14:05


Маргарита Бербатова със сигурност не лежи на възможностите на сина си Димитър Бербатов. Гордата майка не е спряла да работи. Заема ръководен пост в благоевградската община на ръководен пост на комплекс за възрастни хора с увреждания, научи HotArena.net.

 

Русокосата дама стана обект на папарашко разследване от екипа на „Поверително“ по ТВ7. Маргарита бе уловена след работния ден в общината.

 

Първо се отби в бижутерия, откъдето не закупи нищо, след това взе колата си, паркирана пред жилището й, изтегли пари от банкомат и се отправи към индустриалната зона на Благоевград, където е складирано арматурно желязо и всякакви подобни материали.

 

Не се разбра какво е търсила там.

 

Впечатление направи порутеният панелен блок, който изглежда, че всеки момент ще рухне. В него живее Маргарита Бербатова.

 

Папарашко разследване е направено и с Бербатов в столицата. За 4 секунди е проверен от КАТ, което говори, че е привилегировано да си известен у нас.

 

След като органът на реда пуска футболиста, той веднага нарушава закона – не сваля телефона от ухото си през целия път. Отбива се до аптеката, за да си закупи лекарства, а след това се прибира в къщата си в „Бояна“.

 

Впечатление прави, че домът на Бербо в София е на светлинни години  по-красив външно от този на родителката му.

 

Съмняваме се, че Митко не поглежда майка си и не й помага. По-скоро вероятно тя държи да се справя сама и го постига, което е достойно, вместо да се превземе и да се прави на светска дама само защото синът й има големи финансови възможности и авторитет.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени