Майката на Бербо си смени името

1216
06 Октомври 2016, 10:16Майката на Димитър Бербатов смени фамилията си. Няколко месеца след развода си с баща му Иван Бербатов, тя вече се представя с бащиното си име—Маргарита Асенова, научи HotArena.

Промяната е отразена и в профила й в социалните мрежи. А причината за нея е желанието на медицинската сестра да започне живота си на чисто. —те години.

„Тя искаше веднъж завинаги да приключи с тази история и да започне живота си на чисто”, заявява приятелка на Маргарита.И въпреки че тя се разделя с бащата на децата си преди година, разривът им в действителност е от години, пише „България днес”.

Повод за раздялата е новата връзка на Иван Бербатов с по-млада жена, която очевидно държи да го отведе до олтара. „Маргарита не очакваше, че

след толкова години брак, Иван ще поиска да се разведат, но се случи”, разкрива тя самата.Тогава Димитър Бербатов заминава за София в школата на ЦСКА, а с него е баща му Иван. Мъжът все по-рядко се прибира в Благоевград, а след като Митко купува жилище в столичния квартал „Бъкстон”, все по-често остава да преспива там.


Маргарита и другият й син—Асен, пък остават в Благоевград, а тя отказва да напусне живота и работата си в града.

Всичко това води до отдалечаване между двамата и неизменния развод. Иван Бербатов среща нова жена, заживява с нея, а по ирония на съдбата, тя е приятелка на Маргарита.

И именно бившата му съпруга ги запознава.

Според слуховете, пак новата жена в живота му настоява за развода. И за огромно неудоволствие на Маргарита Бербатова съпругът й подава документи за разтрогване на брака им.

Дълго време тя се противопоставя, но изглежда страстите най-после са утихнали. И майката на футболиста продължава напред, дори и без известната фамилия на мъжа си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени