Майката на Бирмата го натиска за сватба с Алисия! Красивата Лидия Скалата искала внучета от певицата (Още любовни разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/maikata-na-birmata-go-natiska-za-svatba-s-alisiia-krasivata-lidiia-skalata-iskala-vnucheta-ot-pevicata HotArena.net
Майката на Бирмата го натиска за сватба с Алисия! Красивата Лидия Скалата искала внучета от певицата (Още любовни разкрития)
Алисия съвсем скоро ще стане госпожа Станоева, научи HotArena.


Всички слухове за раздяла между Алисия и Бирмата са пълна измислица! Двамата са по-влюбени от всякога и след няколко месеца бурен романс, двамата все по-често се замислят дали не е време да преминат на следващо ниво. За тази сериозна стъпка двамата имат подкрепата на всички свои близки и най-вече на майката на Станоев - Лидка Скалата.


Дамата е направо влюбена в бъдещата си снаха и вече не толкова тактично, колктоо директно, увещава сина си да я вземе за своя законна съпруга. Алисия отдавна мечтае да се види в бяла рокля и ако офанзивата на свекървата продължава със същата сила, вероятно скоро и това ще се случи. Лидка и певицата са си първи приятелки и се разбират повече от перфектно.


Майката на Бирмата вече се е размечтала да задоми така желания си син, но с някоя сериозна дама, която не го иска сама заради парите. Първоначално тя си помислила, че и с Преслава може да станат нещата, но скоро се убедила, че греши. Интуицията на първата жена футболен бос у нас обаче й говори, че Алисия е точната за Жоро.


Влюбените са в перфектни отношения и Станоев също все по-често се замисля да се раздели със статута си на желан ерген, за да преведе любимата си под венчилото. За времето, в кеото са заедно, той се е убедил, че тя е жената за него. Приятелите му свидетелстват, че най-вероятно за Коледа Бирмата ще падне на колене пред Алисия и ще зададе заветния въпрос


Дори сега бил в трескаво търсене на най-подходящия годежен пръстен. Майката на бизнесмена е не по-малко нетърпелива от бъдещата си снаха за този заветен момент. Лидка се е сближила и с Валерко и го приема като част от семейството им. Тя обаче иска да има и свои внуци, с които момчето да си играе. Синът на Алисия също се е влюбил в Жоро и само ги подпитва кога най-накрая ще се вземат, защото иска да види майка си акто булка, пише \"Галерия\".


Лидия Станоева още повече се е размечтала да ожени сина си покрай сватбата на Калоян Арсенов, който е доста близък приятел на Жоро Бирмата. Двамата с Алисия присъстваха на бляскавото събитие, а всички се надяват съвсем скоро да бъдат поканени и на тяхната сватба.

11 Коментара

Валя

преди 7 години

Дори и да е истина поздравления за Лидия, избрала е перфектна половинка за сина си - Алисия е една амбициозна, красива млада дама с перфекта визия и изтънчен вкус. Държи се като дама и е много обрана и премерена във всичко. Не виждам дори едно нещо, с което Алисия да се срамува по някакъв начин от поведението си, от визията си, от кариерата си. Много е хубаво и, че мисли за сина си преди всичко, не като другите, жадни за внимание вилнеят в публичното прпостранство без да се замислят след години, че тези деца ще порастнат. Алисия е просто чудесна!

Коментирай

До Валя

преди 7 години

Супер коментар подкрепям ви Алисия е уникална!!!Не се сещам за една нейна издънка,лошо поведение или падане на ниско като една друга "госпожа"ако може така да се нарече онази дето не спира да поръчва на сайта да се пише с/у нея.

Коментирай

21

преди 7 години

Та той дори на снимка отказва да застане до нея,забранява в интервюта да говори за него и да не го споменава,а пък вие до олтара да я заведе.Щом е толкова прекрасна,защо се срамува от нея?Бурно минало,скандали,интриги,който обожава си казват думата явно.

Коментирай

Емануела

преди 7 години

Поредната психопатка, която говори за хора, които най-вероятно дори не е виждала на живо. Какво й забранявал, какво й отказвал? Живеем в 21 век и не е задължително да парадираш с личния си живот чрез снимки, статуси, интервюта и т.н. това е практика на хора, които не са известни с нищо, а видиш ли трябва по някакъв начин да захранват публичното пространство с нещо. Това да не ти е Николета, която снима дъщеря си и пише статус "Вижте я, не е ли готова забратче" О, Господи!!! Каква е логиката да имаш връзка, за която всеки знае, а да се "криеш"? Вземи се гръмни!

Коментирай

ДО ЕМАНУЕЛА

преди 7 години

ДА ПАРАДИРАШ С ЛИЧНИЯТ СИ ЖИВОТ Е ПРАКТИКА И НА АЛИСИЯ ВСЕ ПАК.ТЯ Е ИЗВЕСТНА ПОВЕЧЕ С ЛИЧНИЯТ СИ ЖИВОТ,КОЙ Я ЗАРЯЗАЛ,КОЙ КАКВО Й КУПИЛ,КЕДЕ Я ЗАВЕЛ И Т.Н.ОТКОЛКОТО С ПЕСНИТЕ СИ.ИЗГРАДИ СИ ЦЯЛАТА КАРИЕРА ВЪРХУ СКАНДАЛА С ВАЛЕРИ И НИКОЛЕТА,СЛЕД ТОВА ЦИРКОВЕТЕ С НИКОЛАЙ.И ТЕЗИ,КОЙТО ХАРЕСВАТ АЛИСИЯ ТРЯБВАДАПРИЗНАЯТ,ЧЕ ТАКЪВ БУМ В КАРИЕРАТА Й НЕ Е ПРЕДИЗВИКВАЛА НИКОЯ НЕЙНА ПЕСЕН.

Коментирай

kokooko

преди 7 години

Пак статията се опитва да унижи Преслава, жалко. Колкото до Алисия и Лидия, не знам какви са им взаимоотношенията, но факт е, че Бирмата е човек, който не иска да се споменава в медии и така нататък, с Преслава си приличаха и по това - и двамата искаха връзката им да остане само за тях и близките им, Алисия е човек, който е свикнал да показва личния си живот, с всички гаджета е правила така, харесва й, обича да показва колко е щастлива и обичана, разбираш ли!? :)

Коментирай

kokooko

преди 7 години

А Бирмата, като не иска медийни изяви, да си хване едно нормално момиче и да си седне на дебелото задниче вече. Ако не беше Преслава, щеше да си остане познат само на комшиите. :)

Коментирай

x

преди 7 години

Да бе! Мечти...

Коментирай

Lolo

преди 7 години

Вижте статията за нилолета в Блиц. Хахахахха моля вииии пуснете я и тук. Голям резил

Коментирай

Мнение

преди 7 години

И какво като ако не е Преслава щял да си остане познат само на комшиите? Да не мислиш, че на всеки му е фикс идея да е в публичното пространство? И зашо тази статия е с цел да унижи Преслава, ако в действителност е истина? Дай да си затваряме очите само за да не унижим някой. Лидия може да не е харесвала Преслава, а да харесва Алисия, нормално е все някой да е по-харесвам от предходния

Коментирай

Реално мнение.

преди 7 години

В тотална заблуда си, Алисия още преди да даде първите си две интервюта по темата /и последните/ Николета започна с пошлите си и демонстративни снимки с Валери! Всяка себеуважаваща се жена, която не се крие като поредната насрана мишка щеше да излезне и да обяви гледната си точка! Кариерата й тръгна нагоре, защото хората я опознаха като достоен човек, който страни от скандалите. То не бяха нападки към Алисия, статуси, картинки, колажи, интервюта и всякакви лайна, но Алисия замълча и с години не е употребявала името Николета, дори когато са я питали, ако можеш да опроваргаеш този факт ДАВАЙ, ако не си стой в нафталина и си мълчи! И това, че ти припознаваш някой в песните на Алисия, то проблема е в болната ти обсебена глава, не в Алисия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.