Майката на Иван пие повече от него

1599
26 Февруари 2012, 11:26


 

Панаирите покрай развода на Иван Христов, както и алкохолните му изцепки преди време никак не са случайни. Опосумът просто копира семейния модел, с който е израснал.

 

Както сме писали, родителите на Иван са разведени отдавна. За съжаление същата участ ще има и неговата щерка Ава. 

 

След като майка му и баща му прекратяват брака си, опосумът и сестра му остават да живеят при родителката си.

 

От нея Иван наследява купонджийския нрав и умението да бъде душата на компанията. Макар че е разведена и с две малки деца на ръце, мама Саша не се изолира вкъщи и води активен социален живот. 

 

Не й липсват бурни сбирки и среднощни забавления, обилно полети с алкохол. Техни близки дори се шегуват, че и до днес майката пие повече от сина си. 

 

Това е семейна черта, тъй като бащата на опосума също залита по чашката. Той обаче е тежък алкохолик и затова Иван не поддържа отношения с него, пише "Всеки ден".

 

Докато на младини мама Сашка купонясва, за Иван и кака му се грижат я баби, я комшийки, я по-свободни приятелки на майка им.

 

Въпреки всичко опосумът изпитва безгранична синовна привързаност към родителката си. Той ненавижда баща си и никога няма да му прости факта, че зарязва семейството си – нещо, което самият той прави сега с Вихра и Ава. 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 6 години
0
Аве хора тук всичко ли се чука само?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени