Майката на изоставения от съучениците си абитуриент с предложение за работа след драмата

https://hotarena.net/lubopitno/maikata-na-izostaveniia-ot-sauchenicite-si-abiturient-s-predlojenie-za-rabota-sled-dramata HotArena.net
Майката на изоставения от съучениците си абитуриент с предложение за работа след драмата
Историята на абитуриента Кристиан Неделчев от столичната Втора Английска гимназия, който се бе отправил към бала си с метро, разтърси цяла България.

Тази сутрин в \"Здравей, България\" по Нова тв бе излъчен репортаж с момчето, което откровено сподели, че семейството му е в изключително затруднено финансово състояние и дори са се принудили да изтеглят кредит, заради невъзможността да си плати сумата от 150 лв. за кандидат-студентските такси.
 
Веднага след излъчването с екипа на предаването се свърза бизнесмен, който предлага да назначи майка му на работа в своята компания за професионално почистване:
 
\"Здравейте, Казвам се Даниел Бачорски. Управител съм на една от най-големите компании за почистване у нас. Изписвам състраданието си спрямо ситуацията с г-жа Гатева и сина й. Неприятен е моментът на истината, а именно че такива случаи има много. Винаги се стараем да помагаме на наши служители в нужда и тук ще предложа помощта ни. Нека госпожата се свърже с мен на и да се представи и това, което мога да предложа е постоянна работа и сигурно и навременно заплащане.\"
 
Съдбата му е тежка, баща му е починал от рак, когато е бил едва на 8 годинки, а майка му до скоро е работила в НОИ, но сега е безработна и едва се издържат. 
 
 

7 Коментара

хмммм...

преди 7 години

Английска гимназия...кандидатстудентски изпити...мизерия и желание за по-добър живот. На фона на всичко това продължавайте да ни занимавате с миндили като лозанова и прочие и техните к...венски дубайски изпълнения.

Коментирай

Анна

преди 7 години

Браво!

Коментирай

Руби

преди 7 години

Мноого интересно,след публикацията следва е-майл адрес с името мария томова.....за незнаещите това е личната пиарка на оранжевия караджовски трол.Не ,че е обществена тайна, но реших да отбележа факта.Все пак величаенето на гнома тук е.всекидневие както и плюенето срещу неудобните за нея.

Коментирай

bachorski e selqnin pravi si pr

преди 7 години

piar na neshtastieto na horata izrod

Коментирай

Кети

преди 7 години

Никой ли не вижда, че е много сладък? Зелето очи, прав нос, високо чело... И умен. Да не би някой с фитнес-мускули, наболи едноседмични брада и коса да изглежда по-добре? Браво момче, на мен лично ми харесваш. Желая ти много късмет!

Коментирай

Кети

преди 7 години

Никой ли не вижда, че е много сладък? ЗелеНИ очи, прав нос, високо чело... И умен. Да не би някой с фитнес-мускули, наболи едноседмични брада и коса да изглежда по-добре? Браво момче, на мен лично ми харесваш. Желая ти много късмет!

Коментирай

Pedalche abiturentche

преди 7 години

Tozi smachkan huj priliva na chichko, a ne na` abiturent. PEDAL SMOTAN!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.